Optimaliseren website

Google review sterren in je advertenties

19 maart 2018
leestijd 2 minuten
post_title ?> door Nick

Om je reviews optimaal te benutten kunnen wij deze in de zoekresultaten bij jouw advertenties zichtbaar maken!

De eeste stap die je moet zetten om Google reviews te gaan gebruiken: meld je bedrijf aan op Google Places. Als je dit al hebt gedaan kun je in Google op jouw bedrijfsnaam zoeken en zul je aan de rechterkant van de zoekresultaten jouw Google locatie zien. Je kunt hier zelf foto's en openingstijden aan toevoegen maar ook mensen vragen om jouw bedrijf te beoordelen; Google reviews.

Vraag klanten om een Google review

Maak een link waarop klanten kunnen klikken om jouw bedrijf direct te beoordelen op Google. Je kunt met deze link makkelijk klanten vragen om een review te schrijven. Wanneer je een aantal reviews hebt gekregen worden deze automatisch zichtbaar bij jouw Google locatie naast de zoekresultaten in Google. 

Om je reviews optimaal te benutten kunnen wij deze in de zoekresultaten bij jouw advertenties zichtbaar maken. Wanneer mensen een advertentie tegenkomen van jouw bedrijf kunnen de Google review sterren bijdragen aan het vertrouwen in jouw bedrijf en zullen mensen sneller kiezen voor jouw advertentie.
 

Hierboven een voorbeeld van een Google advertentie met Google review sterren.

Interessant? Wil jij ook graag jouw Google advertenties optimaal inzetten? Bel ons voor meer informatie; we helpen je graag!