Betaald adverteren in Google?

Start met betaald adverteren in Google en bereik direct nieuwe potentiële klanten voor jouw product of dienst. Laat ons één succesvolle Ads campagne voor je instellen.

Campagne bespreken?

Adverteren in Google

Adwords, Facebook wij werken graag met je samen om topposities in Google te bemachtigen om jouw doelgroep direct aan te spreken en naar je website te leiden.

Het belang van SEA

Naast het verhogen van het aantal bezoekers middels de organische zoekresultaten (SEO) is het ook mogelijk om betaald te adverteren in zoekmachines (SEA). Wij focussen ons voornamelijk op Google, omdat Adverteren in Google is een effectieve manier om op korte termijn naamsbekendheid op te bouwen, meer bezoekers naar jouw website te trekken en meer rendement te realiseren. Maar het is niet zo makkelijk als het lijkt. 

Waarom Google Ads uitbesteden?

Zoekmachine adverteren is een vak dat snel veranderd, veel kennis vereist en niet voor iedereen weggelegd is (bijvoorbeeld als je geen held bent met data). Wij helpen onze klanten daarom bij het opzetten van succesvolle Google Ads campagnes waarmee onze klanten hun online doelen behalen.

Wil jij online meer rendement?

Levert jouw Google Ads campagne niet op wat je had gehoopt? Of wil je de mogelijkheden voor het eerst gaan benutten? Wij helpen je dan graag! Onze Google Ads specialist voert graag een quick scan uit voor je. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Laat ons weten waar je mee bezig bent en dan helpen wij je graag verder.

Quick Scan

Google Ads Quick Scan

Heb jij zelf al een aantal campagnes ingericht of laten inrichten, maar levert het niet op wat je eigenlijk had gehoopt? Laat ons er eens naar kijken. Geheel vrijblijvend voeren wij voor jou een Google Ads Quick Scan uit. Wij bekijken volledig vrijblijvend jouw SEA campagnes en geven tips over hoe het beter kan. Want geen enkele campagne is perfect!

Uitgebreide Google Ads analyse

Naast een quick-scan van jouw campagnes kunnen wij natuurlijk ook voor jou een uitgebreide analyse uitvoeren. Op basis van een zoekwoorden onderzoek bekijken wij wat de potentie is van adverteren in Google voor jouw bedrijf. Wat zijn de meest interessante categorieën? Welke soorten advertenties zijn het meest interessant voor jouw bedrijf (Search, Mobile, Display, Shopping of misschien Video)? Een uitgebreide analyse biedt enorm veel waardevolle informatie waardoor wij een campagne kunnen opzetten die ook écht rendement oplevert.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Goede resultaten behalen voor jouw bedrijf?
Goedenacht, ik ben Nick

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website