theater.write(
              
             );
             
            

App ontwikkeling

Een succesvolle app laten maken begint met de juiste aanpak!

Een app is een software-applicatie die ontworpen is om te draaien op een smartphone, tablet of op een andere mobiele device. Met een app is het mogelijk eenvoudige bewerkingen uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van web apps. Web wil zeggen dat je continu een internet verbinding nodig hebt om de app optimaal te laten functioneren. Daarnaast bouwen wij native apps die je kunt downloaden in de Apple store of in de Google Play store.

Voordelen van een app

Native Apps zijn snel, gebruiksvriendelijk en kunnen features gebruiken van je telefoon zoals je camera en je adressenboek. Daarnaast zijn native apps geweldig voor customer engagement, een app brengt een grotere beleving met zich mee dan een responsive website. Een voordeel die veel mensen echter vergeten is dat een app vaak ook offline te gebruiken is. Doordat er geen internet nodig is zijn gebruikers sneller bereid om de app te gebruiken om informatie op te zoeken. Een app is makkelijk en snel te gebruiken en is daarom een goede keuze t.o.v. dan alleen een responsive website.

Keurslager Winkel App

Voor Keurslager De Haas ontwikkelden wij bijvoorbeeld een Winkel Web App waarmee bezoekers in de winkel online kunnen bestellen op een bestelzuil. Naast Web Apps hebben wij in de afgelopen jaren diverse native apps ontwikkeld zoals bezoekrapportagesystemen of producthandleidingen.

Web app versus native app

Het is wel belangrijk dat er niet wordt vergeten dat een native app alleen de juiste keuze is op het moment dat functionaliteiten van het apparaat aangestuurd dienen te worden. Wij zien dat in veel gevallen een web app voldoende is. Een web app is gemaakt in HTML5 en daarmee flexibeler in onderhoud.

Extra mogelijkheden

Een standaard website met een contactformulier is erg achterhaald. Er zijn zoveel meer mogelijkheden om je website tot een succes te maken. Daarom bouwen wij modules in met verschillende functies.

Gebruiksgemak

Internetters zijn ongeduldig. Ze willen snel doorklikken en informatie direct tot zich nemen. Een logische opbouw en een duidelijke navigatiestructuur vergroten het gebruikersgemak.

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?