App ontwikkeling

Voor Keurslager De Haas ontwikkelden wij bijvoorbeeld een een app waarmee bezoekers in de winkel online kunnen bestellen op een bestelzuil. Naast deze winkelapp hebben wij in de afgelopen jaren diverse apps ontwikkeld zoals bezoekrapportagesystemen of producthandleidingen.

Een succesvolle app laten maken begint met de juiste aanpak!

Een app is een software-applicatie die ontworpen is om te draaien op een smartphone, tablet of op een andere mobiele device. Met een app is het mogelijk eenvoudige bewerkingen uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van online apps. Online wil zeggen dat je continu een internet verbinding nodig hebt om de app optimaal te laten functioneren. Daarnaast bouwen wij offline apps die je kunt downloaden in de Appstore of in de Google Play winkel.

 

De voordelen van een app

Apps zijn snel, gebruiksvriendelijk en kunnen features gebruiken van je telefoon zoals je camera en je adressenboek. Daarnaast zijn apps geweldig voor customer engagement, een app brengt een grotere beleving met zich mee dan een responsive website. Een voordeel die veel mensen echter vergeten is dat een app vaak ook offline te gebruiken is. Doordat er geen internet nodig is zijn gebruikers sneller bereid om de app te gebruiken om informatie op te zoeken. Een app is makkelijk en snel te gebruiken en is daarom een goede keuze t.o.v. dan alleen een responsive website.

Het is wel belangrijk dat er niet wordt vergeten dat een app alleen de juiste keuze is op het moment dat er ook werkelijk toegevoegde waarde wordt gegenereerd. Anders is een goed uitgewerkte responsive website voldoende.

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

Jaco@pixelcreation.nl