Goede voornemens 2024
2024!

Goede voornemens 2024

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Het team staat en de systemen draaien. Dit jaar willen we vol inzetten op klanttevredenheid. In de komende maanden starten we met het gebruik van een ticketsysteem waarmee we intern de efficiency enorm kunnen verhogen.

Supportwerkzaamheden worden straks niet meer vanuit de inkomende mail onderling verdeeld maar iedereen van een bepaald team (bijvoorbeeld front-end) kan tickets oppakken zodat deze niet blijven liggen. Daarbij houden we uiteraard gewoon persoonlijk contact; het ticketsysteem is een hulpmiddel en zeker geen doel.

Together we create

Samen maken we een verschil. Dat doen we als team maar uiteraard ook samen met jou, onze gewaardeerde klant. Wij helpen je graag met de online vindbaarheid van je bedrijf. Met de merkbeleving van jouw klanten. Met het bouwen van je merk en met het inregelen van digitale processen. Samen zetten we de schouders eronder om 2024 tot een mooi en succesvol jaar te maken.

De boer op

Eind 2023 hebben we veel grote projecten opgeleverd, een webwinkel voor Almotion en verschillende websites voor Kenter/Alliander. Voor het komende jaar is er weer voldoende ruimte om nieuwe projecten op te starten en bestaande relaties uit te breiden. In mijn rol als salesmanager heb ik daar ook voldoende tijd voor want op kantoor is alles goed geregeld nu. Grote kans dat ik wat vaker bij je op bezoek kom of contact opneem voor het bespreken van jouw online doelen.

Pixel Creation blog

Pixel Creation is een full service webdesign bureau met focus op vormgeving en techniek. We bieden een scala aan diensten aan en we hebben een schat aan expertise en ervaring in huis. Mijn goede voornemen voor dit jaar is te bloggen over waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Een blogartikel kan gaan over hoe je jouw merk kan versterken of hoe je de dataveiligheid van je organisatie vergroot. Kortom, veel verschillende onderwerpen passeren de revue. Komt er een bericht voorbij waarvan je denkt, daar wil ik wel meer van weten? Neem contact met ons op en ik kom graag persoonlijk bij je op bezoek om door te praten over wat jou drijft en waarmee wij samen het verschil kunnen maken.

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief

Ieder kwartaal een overzicht van alle tips, ideeën en ontwikkelingen. Zo blijf je werken aan je website, handig toch?

Inschrijven
1