Recruitment software
Recruitment software

Recruitment software

Overweeg je een HR-systeem zoals AFAS, Recruitee of HR Management in gebruik te nemen? Wij werken samen een werving- en selectiebureau dat veel ervaring heeft met het automatiseren van je recruitment proces.

Kostenvoordeel recruitment systeem

Het automatiseren van de werving en selectie van kandidaten bespaart je tijd en geld. Wel moet jouw organisatie enige omvang hebben wil je hier echt een kostenvoordeel uit halen. Pixel Creation heeft heel veel werken-bij websites ontwikkeld en wij hebben veel ervaring met het koppelen van recruitment systeem.

Wat doet recruitment software?

In het recruitment systeem maak je de vacature aan en zet deze uit via intranet, de werken-bij website, vacatureplatformen en social media. Recruitment software geeft je een dashboard waarop je in een overzicht kunt zien welke vacatures uitstaan en welke campagnes je hebt uitgezet. Je ziet en één oogopslag welke kandidaten zijn aangemeld en wat hun status is. Ook kun je kandidaten, nadat ze zijn aangenomen, geautomatiseerd doorzetten naar een personeelsdossier.

Voordelen recruitment systemen

Een recruitment systeem maakt alle processen rondom werving en selectie inzichtelijk. Als HR-manager scheelt het je tijd. Minder vergaderen, minder interviews en minder notities. Je kunt geautomatiseerd rapportages maken, afgestemd op de wensen van jouw bedrijf of organisatie.

Privacy wetgeving

Gegevens van kandidaten mag je niet eindeloos bewaren; je moet je houden aan wettelijke regels die te vinden zijn in de AVG. In recruitment software kun je instellen hoe lang je gegevens bewaard en zo kun je ervoor zorgen dat de AVG-wetgeving wordt nageleefd.

Recruitment software en Pixel Creation

Pixel Creation bouwt werken-bij websites. Wij koppelen de werken-bij websites aan het recruitment systeem naar keuze. Wij werken al jaren samen met een werving- en selectiebureau uit Arnhem. Samen hebben wij alle expertise in huis om jouw bedrijf goed te adviseren op het gebied van recruitment systemen. Wij bieden ondersteuning op de volgende onderdelen:

  • sofware keuze
  • content creatie (incl. fotografie en video content)
  • UX-design
  • vormgeving
  • inzet sociale media
  • werken-bij website (aparte website, subdomein of landingspagina’s)
  • AVG-wetgeving

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?

Blog Webdesign, webdevelopment en heel veel meer!

Jouw mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we tijdens het eerste gesprek al veel nuttige tips geven. Neem contact op!

Kennismaken?
1