Case Full-service: Almotion’s digitale transformatie

Voor Almotion hebben we een complete online oplossing gerealiseerd, inclusief website, webshop, configurator, drukwerk en online marketing.

Almotion gaat online met Pixel Creation Een website met een webshop die klanten laat configureren, bestellen en betalen

Almotion is de enige Nederlandse fabrikant van pneumatiek en lineaire eenheden. Wij hebben voor Almotion een complete online oplossing gerealiseerd. Deze bestaat uit een website met een webshop. Klanten kunnen hier hun eigen producten configureren en de prijs direct zien. Daarnaast hebben wij ook het drukwerk verzorgd, zoals visitekaartjes.

Ontwerp & Ontwikkeling

De opdrachtgever had de wens dat de website overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en toegankelijk is. Doordat de website draait op websitebeheerder WordPress is deze extra snel en heeft deze een goede basis voor SEO. Voor het webshopgedeelte hebben we een speciale configurator ontwikkeld. Hierbij kunnen klanten producten aanpassen naar wens, en wordt automatisch de juiste prijs berekend.

Daarnaast helpen we Almotion met online marketing. We hebben bijvoorbeeld, Google Analytics ingesteld en analyseren regelmatig de data, we beheren en optimaliseren de Google Ads campagnes en we doen nog veel meer.

Drukwerk

Een nieuwe website is een mooie gelegenheid om ook het drukwerk te vernieuwen. Om de nieuwe website van Almotion onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten en relaties hebben we naast het ontwikkelen van de website ook nieuwe visitekaartjes gemaakt. De visitekaartjes passen bij de huisstijl van de website en laten zien wat Almotion allemaal te bieden heeft op het gebied van pneumatiek en lineaire eenheden. Zo zorgen we ervoor dat Almotion zowel online als offline een professionele en herkenbare uitstraling heeft.

Almotion Online

Almotion is een producent en specialist op het gebied van pneumatiek en lineaire eenheden. Wij hebben voor hen een website en webshop gemaakt die hun producten en expertise laat zien. Daarnaast beheren we ook 8 andere webshops die zich richten op lineaire geleiding. Voor enkele van deze webshops doen we ook de onlinemarketing, zoals Google Analytics, Google Ads en SEO. Zo helpen we Almotion om online succesvol te zijn.

Daarnaast verzorgen we voor een groot deel van de website van Almotion de domein & hosting

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1