Website teksten

Goed geschreven teksten voor je website met de juiste zoekwoorden om je doelgroep niet alleen te bereiken maar ook om te overtuigen.

Afspraak maken?

SEO teksten voor jouw website

Goed geschreven teksten voor jouw website met de juiste zoekwoorden om je doelgroep niet alleen te bereiken maar ook om te overtuigen.

Vind je het moeilijk om goede teksten te schrijven voor jouw website? Onze SEO-tekstschrijver schrijft graag met je mee. Het is vooral belangrijk om eerst vooraf helder te hebben voor wie je schrijft en wat je wilt vertellen.

Voorbereiding

Wij kunnen je helpen bij het opstellen van persona's. We leggen hier de kenmerken en gebruiken van verschillende personen/bezoekers vast die op jouw website een doelgroep vertegenwoordigen. Daarna kunnen wij een zoekwoorden onderzoek voor je uitvoeren waarin we inventariseren hoe groot de markt is en op welke zoekwoorden we onze teksten gaan schrijven en optimaliseren.

Gericht tekst schrijven

Wanneer we ons goed hebben ingelezen en voorbereid gaan we teksten schrijven voor de verschillende pagina's. Je hebt voor iedere pagina een aantal onderdelen waar tekst voor geschreven moet worden. De inhoud van je pagina een korte omschrijving en een duidelijk call-to-action.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Weet je al op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt?
Goedenacht, ik ben Nick

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website