Contentcreatie

Goede content is belangrijk voor het verhogen van jouw online vindbaarheid en helpt bij het overtuigen van jouw bezoekers. Wij helpen je bij het maken van content die aansluit bij waar jouw doelgroep naar zoekt.

Pas zelf jouw website aan

Als je helemaal tevreden bent over jouw website, dan leveren wij de website op. Dit betekent dat je vanaf dat zelf jouw website gaat beheren. Teksten aanpassen, foto’s toevoegen of zelfs nieuwe pagina’s aanmaken, is heel eenvoudig te doen met het Content Management Systeem (CMS). Dit beheersysteem leveren wij standaard bij iedere website op. Het CMS zorgt er ook voor dat alle teksten en afbeeldingen netjes op jouw website worden geplaatst.

Het maken van de juiste teksten

Het schrijven van teksten is een vak apart. En het wordt nog uitdagender als je rekening moet houden met de zoekwoorden. Deze zoekwoorden zijn belangrijk omdat jouw doelgroep deze woorden invult als ze op zoek gaan naar jouw product of dienst. Je wilt dan natuurlijk wel dat jouw website goed gevonden wordt. In onze teksten werken wij met SEO woorden voor een optimale vindbaarheid.

Je kunt bij ons gerecht voor een zoekwoordanalyse zodat je daarna zelf de teksten kan gaan schrijven. Wij kunnen je daar ook bij helpen. De teksten ondersteunen wij graag met het maken van professionele foto’s en video’s van jouw bedrijf, je medewerkers en jouw producten of diensten. Zo krijgt je doelgroep al een goed beeld van jouw bedrijf.

1