theater.write(
								  
								 );
						     
						   

Google Adwords

Google Adwords is een goede manier om je doelgroep te bereiken. Wij maken samen met jou een aansprekende advertentie gebaseerd op de vooraf bepaalde zoekwoorden. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie naast of boven de zoekresultaten weergegeven. Wij maken een uitgebreide analyse en verzorgen een duidelijke rapportage per week of per maand.

Betalen na resultaat

Bij Google Adwords betaal je pas nadat er op de advertentie is geklikt. Er wordt dus per keer aanklikken betaald. Als adverteerder bepaal je zelf wat het maximumbedrag is dat je wilt betalen per aangeklikte advertentie. Als er meerdere adverteerders zijn voor hetzelfde zoekwoord, worden de advertenties die het meeste opbrengen per klik bovenaan geplaatst. Een minimumbudget is er niet; de adverteerder kan wel een maximumbudget instellen (bijvoorbeeld 10 euro per dag met een maximum van 10 cent per klik). Als je boven dit budget gaat, wordt de advertentie automatisch niet meer getoond.

Directe benadering van je doelgroep

Wij zoeken uit  aan welke zoekwoorden je advertentie wordt gekoppeld. Daarnaast kun je de advertentie nog specifieker aanbieden door Google de zoekopdracht te laten analyseren op plaatsnaam. Ook kan regionaal worden aangeboden aan de hand van het IP-adres van de zoeker. Kortom, met Google Adwords kun je je doelgroep direct benaderen!

Directe doelgroepbenadering

Juiste zoekwoorden in je Google advertenties gebruiken valt op bij de doelgroep van je campagne. Bepaal vooraf in welke browsers en met welke devices je advertentie zichtbaar is. 

Uitgebreide analyse

Voordat we een campagne starten vindt de analyse plaats. Wij spreken samen door wat de wensen en doelen zijn waarna we de campagne samen inrichten. Want zonder duidelijke analyse vliegen de kosten de pan uit!

Heb je een vraag of idee over je website?

Martin

(06) 820 047 50

martin@pixelcreation.nl

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl