19-03-2018

Win vertrouwen met Google review sterren

Google review sterren in je advertenties

Om je reviews optimaal te benutten kunnen wij deze in de zoekresultaten bij jouw advertenties zichtbaar maken!

De eeste stap die je moet zetten om Google reviews te gaan gebruiken: meld je bedrijf aan op Google Places. Als je dit al hebt gedaan kun je in Google op jouw bedrijfsnaam zoeken en zul je aan de rechterkant van de zoekresultaten jouw Google locatie zien. Je kunt hier zelf foto's en openingstijden aan toevoegen maar ook mensen vragen om jouw bedrijf te beoordelen; Google reviews.
 

Vraag klanten om een Google review

Maak een link waarop klanten kunnen klikken om jouw bedrijf direct te beoordelen op Google. Je kunt met deze link makkelijk klanten vragen om een review te schrijven. Wanneer je een aantal reviews hebt gekregen worden deze automatisch zichtbaar bij jouw Google locatie naast de zoekresultaten in Google. 

Om je reviews optimaal te benutten kunnen wij deze in de zoekresultaten bij jouw advertenties zichtbaar maken. Wanneer mensen een advertentie tegenkomen van jouw bedrijf kunnen de Google review sterren bijdragen aan het vertrouwen in jouw bedrijf en zullen mensen sneller kiezen voor jouw advertentie.
 

Hierboven een voorbeeld van een Google advertentie met Google review sterren.

Interessant? Wil jij ook graag jouw Google advertenties optimaal inzetten? Bel ons voor meer informatie; we helpen je graag!

Ontvang een uitgebreide analyse van jouw website of webwinkel

Wil je weten wat de status is van jouw website of webwinkel? Onze specialisten analyseren voor jou op meer dan 30 punten en gaan graag met je in gesprek over de verbeterpunten van jouw website of webwinkel.

Leuk, wij gaan direct beginnen met het analyseren van je website of webwinkel. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je over onze bevindingen.
Naam
Website URL
E-mailadres

Meer over het maken van een goede website:

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl