Stijlvol, prachtig, netjes, gaaf, sierlijk, herkenbaar, opvallend logo ontwerp?

Geef jouw bedrijf de juiste uitstraling met een passend logo op maat, een origineel en sterk logo, herkenbaar en uniek!

Logo maken

Logo laten maken

Om trots te kunnen zijn op je eigen logo is betrokkenheid nodig. Daarom nemen we je vanaf de eerste schetsen mee in het proces. Wij komen bij je op bezoek en willen graag jouw bedrijf en je drijfveren leren kennen.

We vragen je om een goede briefing en verdiepen ons eerst helemaal in jouw bedrijf, doelgroep, product of dienst. Samen bepalen we duidelijke richtlijnen voor het gebruik in een huisstijl handboek zodat jouw bedrijf overal en door iedereen hetzelfde zichtbaar is. Zoek eerst eens 10 logo's op die je echt mooi en sprekend vindt dan kijken wij graag samen met je waar het logo wel of juist niet aan moet voldoen!

Doelstellingen van een logo

Logo ontwikkeling begint met het samen formuleren van je doelstellingen. Hoe wil je bekend staan en welk beeldmerk past daarbij? Je kunt eenvoudig beginnen door een aantal logo's te zoeken die je aanspreken. Wat zie je in deze logo's?  Zijn er overeenkomsten? Zie je iets terug van je eigen doelstellingen, marktpositie of identiteit?  Hieruit beginnen we met het design van je beeldmerk. Het is belangrijk dat je zelf trots bent op het eindresultaat en dat mensen die je logo zien er een positief gevoel bij krijgen!

Aanpak logo ontwerpen

Via de mail ontvang je een eerste ontwerp. Vaak werken we enkele varianten voor je uit. De versie die je het meeste aanspreekt finetunen we aan de hand van jouw feedback. Wij geven je daarbij advies en zorgen voor een alternatief daar waar nodig. Het uiteindelijke logo ontvang je in in verschillende bestandsformaten, geschikt voor verschillende vormen druktechnieken en digitale media. Ben je 100% trots op je logo dan werken we daarna graag een complete huisstijl voor je uit. Welke zaken we precies ontwerpen is afhankelijk van de opdracht die wij hiervoor ontvangen.

Huisstijl laten ontwerpen

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
De juiste uitstraling passend bij jouw bedrijf
Goedenacht, ik ben Chelsey

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website