theater.write(
								  
								 );
						     
						   

Hoe gaan we te werk?

De werkwijze voor het realiseren van jouw doelen is verschillend per project. Ieder project is bij ons maatwerk en vereist een andere aanpak.

Wij leveren onze diensten in 5 verschillende fasen. Wij vinden het belangrijk dat jij als opdrachtgever weet waar je aan toe bent. Wij kunnen je door elke fasen heen adviseren en ondersteunen. Verschillende fasen van onze werkzaamheden.

Vooronderzoek

Tijd investeren om elkaar goed te leren kennen. Wij denken graag mee met wat jouw bedrijf online nodig heeft en waar jullie nu staan. Samen maken we een inventarisatie van jullie wensen en behoeften. We vormen ons een beeld van jouw bedrijf en kunnen deze input gebruiken voor een eerste opzet.

Structuur en opzet

Naar aanleiding van het vooronderzoek maken we een eerste concept met een bijhorend ontwerp. We leggen vast waar de website aan moet voldoen en welke functies er ontwikkeld worden. Doormiddel van een sitemap brengen we de structuur in kaart.

Ontwerp

Voor ieder project maken wij een aansprekend ontwerp op maat. Ons uitgangspunt is dat het ontwerp zorgt voor een optimale conversie. Een goed webdesign is niet alleen afhankelijk van de creativiteit en technische kennis van de ontwikkelaar. De gekozen uitstraling moet passen bij jouw bedrijf, organisatie en bij jezelf.

Ontwikkelen website

Het ontwikkelen van je website en koppelen met een content management systeem.

Content

Iedere website wordt opgeleverd met een Content Management Systeem. Dit is het beheersysteem waarmee je de inhoud van de website eenvoudig zelf kunt beheren. Je kunt zelf de teksten en afbeeldingen via het beheersysteem invullen. Wij kunnen ook ondersteunen bij het maken van goede inhoud. Bijvoorbeeld het photoshoppen van afbeeldingen of het ontwerpen van icoontjes.

Optimalisatie & support

Wij hebben samen jouw website online neergezet nu gaan we samen zorgen voor groei! Na oplevering van de website is er regelmatig contact over nieuwe wensen, onderhoud, updates en online marketing. Je kunt ons altijd bereiken voor nieuwe ideeën en vragen!

Heb je een vraag of idee over je website?

Martin

(06) 820 047 50

martin@pixelcreation.nl

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl