Wil jij een hogere positie in Google?

Als full-service internetbureau kunnen wij je op alle vlakken helpen. Van technische optimalisatie tot het verbeteren en creëren van content.

Ja, dat wil ik!

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het beter vindbaar maken van jouw website in Google. Onze SEO specialisten helpen je graag bij het behalen van topposities in Google op zoekopdrachten die interessant zijn voor jouw bedrijf.

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie betreft het optimaliseren van jouw website om een hogere positie in zoekmachines te realiseren. Het wordt vaak afgekort tot SEO, wat staat voor Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie is een discipline binnen online marketing gericht op het verhogen van 'organisch verkeer'. Dit betekent dat je niet betaalt voor een nieuwe bezoeker, maar dat je investeert in een hoge positie zodat je op een structurele manier nieuwe bezoekers aantrekt.

Hoe helpen wij je om hoger te scoren in Google?

Iedereen wilt de eerste positie in Google, logisch. Maar hoe krijg je dat ook echt voor elkaar? Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen hoge posities kunt bereiken en vasthouden met content die écht relevant is. Wij richten ons daarom op het maken van content die specifiek, waardevol en uniek is.

Specifieke content

Specifieke content houdt in dat de content 'specifiek' gericht is op één of twee zoekopdrachten. Dat houdt in dat je allereerst goed moet onderzoeken waar jouw doelgroep naar zoekt. Welke termen gebruiken ze? Dit doen we in een zoekwoorden onderzoek. Hierin brengen we het zoekvolume en de concurrentie per zoekopdracht in kaart ook. Dit is een belangrijk onderdeel binnen het zoekmachine optimalisatie proces omdat je op basis hiervan keuzes gaat maken. Keuzes over welke content er gemaakt moet worden en hoe we dit het best kunnen structureren.

Waardevolle content

Waardevolle content betekent dat de gemaakte pagina zo goed mogelijk antwoord geeft op de zoekintentie / informatiebehoefte achter een zoekopdracht. Iemand is ergens naar op zoek en de content die hier het beste op aansluit krijgt in principe de hoogste positie in Google. Dit vraagt om creativiteit en kennis van zaken.

Unieke content

Unieke content houdt in dat je niet precies hetzelfde vertelt als anderen. Nee, jouw content moet authentiek zijn. Dit is vaak één van de lastigste onderdelen, helemaal als je veel concurrentie hebt die al goede teksten hebben geschreven over het onderwerp. Vaak kun je nog wel veel waarde toevoegen door niet alleen teksten te schrijven, maar de informatie in andere vormen (bijvoorbeeld infographics / video's) te verpakken.

Een goede technische basis

Daarnaast moet de basis uiteraard zo perfect mogelijk zijn (technisch gezien) en is het belangrijk om (domein)autoriteit op te bouwen. Wij zorgen ervoor dat jouw website razendsnel is en dat Google meteen begrijpt waar jouw website over gaat!

SEO uitbesteden

Wil je jouw SEO gedeeltelijk of volledig uitbesteden en kun je je vinden in bovenstaande werkwijze? Onze SEO specialisten helpen je graag verder. Afhankelijk van jouw wensen stellen we samen met jou een plan op en kunnen we al snel aan de slag met het optimaliseren van jouw website.

SEO Scan

Jouw positie in Google is afhankelijk van heel veel factoren. Voordat wij beginnen met de SEO optimalisatie voor jouw website beginnen we daarom met een analyse van de huidige situatie. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar het aantal bezoekers op de huidige website, technische aspecten en de ‘domein autoriteit’ van de huidige website. Klinkt dit voor jou allemaal abracadabra? Laat ons dan eens vrijblijvend een SEO scan voor je uitvoeren.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Op hoeveel top 10 posities is jouw website vindbaar?
Goedenacht, ik ben Nick

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website