Wil jij een hogere positie in Google?

Als full-service internetbureau kunnen wij je op alle vlakken helpen. Van technische optimalisatie tot het verbeteren en creëren van content.

Ja, dat wil ik!

Hoger in Google

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het beter vindbaar maken van jouw website in Google. Wij helpen je graag bij het krijgen van topposities in Google op zoekopdrachten die interessant zijn voor jouw bedrijf.

Een hoge positie in Google, wie wilt dat nou niet? Het klinkt simpel, maar dat is het niet wanneer er veel concurrentie is op een bepaald onderwerp waar jij op gevonden wilt worden. Laat ons je daarom helpen met het verhogen van jouw positie door onze kennis in te zetten die we jaren lang hebben opgedaan.

SEO Scan

Jouw positie in Google is afhankelijk van heel veel factoren. Voordat wij beginnen met de SEO optimalisatie voor jouw website beginnen we daarom met een analyse van de huidige situatie. Hierbij kijken we bijvoorbeeld naar het aantal bezoekers op de huidige website, technische aspecten en de ‘domein authoriteit’ van de huidige website. Klinkt dit voor jou allemaal abracadabra? Laat ons dan eens vrijblijvend een SEO scan voor je uitvoeren.

Zoekwoorden onderzoek

Als wij de website gaan verbeteren moeten we natuurlijk weten waar mensen naar zoeken. Door dat te achterhalen kunnen wij er namelijk voor zorgen dat jouw content zo goed mogelijk aansluit op de informatiebehoefte van jouw klant. Wij voeren daarom altijd eerst een zoekwoorden onderzoek uit. Bij het selecteren van relevante zoekopdrachten kijken wij niet alleen naar het zoekvolume, maar ook naar de concurrentie, huidige SEO posities en de zoekintentie. Door al deze factoren in overweging te nemen ontstaat een goed beeld van de zoekopdrachten met de meeste potentie.

SEO plan op maat

Op basis van de opgestelde online strategie, SEO Scan en het zoekwoorden onderzoek bedenken wij een plan op maat. In dit SEO plan maken we duidelijke keuzes en formuleren wij concrete acties voor het optimaliseren van jullie vindbaarheid. Samen maken wij keuzes en afspraken over wie dit plan gaat uitvoeren en op welke manier wij jullie kunnen ondersteunen of ontzorgen. Wij kunnen je zowel helpen bij de technische SEO optimalisatie als het creëren van nieuwe content.

Hoger in Google komen?

Wil jij meer bezoekers vanuit Google? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over wat er nodig is om hoger in Google te komen.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Op hoeveel top 10 posities is jouw website vindbaar?
Goedenacht, ik ben Nick

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website