Keurslager De Haas

Een webshop & winkelapp ontwikkeld en het vormgeven van drukwerk www.keurslagerdehaas.nl

Keurslager De Haas

Keurslager de Haas voorziet in een goede kwaliteit vlees, vleeswaren en aanverwante producten. Wij van Pixel Creation hebben deze kernkwaliteit genomen als basis voor het webdesign. Daarnaast hebben wij ook voor kwaliteit gekozen als het gaat om het Content Management Systeem. Door middel van dit Content Management Systeem kan Keurslager de Haas eenvoudig en snel haar eigen website up-to-date houden.

Wat hebben wij voor Keurslager De Haas gedaan?

Keurslager Webwinkel

Keurslager de Haas is bij ons gekomen met de vraag of wij een webwinkel willen ontwikkelen. Nu is die vraag beantwoord door een succesvolle website, passend bij de huisstijl van de Keurslager en gemakkelijk te gebruiken. Wij zijn erg trots op deze webshop!

Keurslager Winkelapp

Voor Keurslager de Haas hebben wij een winkelapp mogen ontwikkelen waardoor klanten in de winkel direct op een ipad kunnen bestellen. Super handig tijdens bijvoorbeeld de feestdagen! Door deze app voorkomt Keurslager de Haas dat klanten lang in de rij moeten wachten. Wij zijn erg trots op het resultaat. We hebben direct alle grafische vormgeving, drukwerk etc. verzorgd zodat Keurslager kan doen waar zij het beste in zijn!

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl

Samenwerken aan jouw groei?