theater.write(
              
             );
             
            

Logo ontwerpen

Een perfect logo ontwerp?

Om trots te kunnen zijn op je eigen logo is betrokkenheid nodig. Daarom nemen we je vanaf de eerste schetsen mee in het proces. Wij komen bij je op bezoek en vragen je door over je bedrijf en je drijfveren. We vragen je om een goede briefing en we willen weten wat je doelstellingen zijn. Zoek zelf eens 10 logo's op die je mooi vindt en wij weten waar het logo wel of juist niet aan moet voldoen!

Doelstellingen van een logo

Logo ontwikkeling begint met het samen formuleren van je doelstellingen. Hoe wil je bekend staan en welk beeldmerk past daarbij? Je kunt eenvoudig beginnen door een aantal logo's te zoeken die je aanspreken. Wat zie je in deze logo's?  Zijn er overeenkomsten? Zie je iets terug van je eigen doelstellingen, marktpositie of identiteit?  Hieruit beginnen we met het design van je beeldmerk. Het is belangrijk dat je zelf trots bent op het eindresultaat en dat mensen die je logo zien er een positief gevoel bij krijgen!

Werkwijze logo ontwerpen

Via de e-mail ontvang je een eerste ontwerp. Vaak werken we meerdere varianten voor je uit. De versie die je het meeste aanspreekt finetunen we aan de hand van jouw wensen.  Wij geven je daarbij advies en zorgen voor een alternatief daar waar nodig. Het uiteindelijke logo ontvang je in in verschillende bestandsformaten, geschikt voor verschillende vormen druktechnieken en digitale media. Ben je 100% trots op je logo dan werken we daarna de huisstijl compleet uit. Welke zaken we precies designen is afhankelijk van de opdracht die wij hiervoor ontvangen.

Heb je een vraag of idee over je website?

Martin

(06) 820 047 50

martin@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?