theater.write(
              
             );
             
            

Meer bezoekers?

Hoe meer bezoekers hoe groter de kans op commercieel succes. Het is mogelijk om het aantal bezoekers op je site te vergroten. Hiervoor bieden wij je als webdesignbureau een heel aantal mogelijkheden. Een goede domeinnaam in combinatie met specifieke en complete informatie is een goed uitgangspunt. Maar daarnaast moet je denken aan:

 • gebruik van voldoende teksten en afbeeldingen
 • gebruik van eigen geschreven teksten
 • de website moet in alle browsers goed werken
 • W3C validatie
 • maak gebruik van nieuwsbrieven en nieuwsberichten
 • gebruik van de juiste zoekwoorden
 • inzetten van online marketing

Hierbij benadrukken wij dat het actueel houden van de informatie op je website een eerste vereiste is. Daarbij kan een online nieuwsbrief een effectief instrument zijn. Een andere optie is om korte nieuwsberichten op je website te publiceren. De bezoekersaantallen zullen dan zeker toenemen!

Meer bezoekers door een Content Management Systeem

Een Content Management Systeem (CMS) maakt het eenvoudig om je website te beheren. Dit houdt jouw website up-to-date. Wanneer jij bij ons een website afneemt, zal deze ook worden voorzien van een CMS. Dit kan een CMS van onszelf zijn, maar ook het CMS genaamd WordPress. Diverse tools geven een duidelijk inzicht in hoeverre op jouw website rekening wordt gehouden met de vindbaarheid. Hierbij helpen wij jou graag.

Directe doelgroepbenadering

Juiste zoekwoorden in je Google advertenties gebruiken valt op bij de doelgroep van je campagne. Bepaal vooraf in welke browsers en met welke devices je advertentie zichtbaar is. 

Eigen teksten

Zoekmachines scannen op gekopieerde teksten. Schrijf daarom altijd eigen teksten of laat ons dat doen. Direct aanspreken en duidelijke taal worden door bezoekers èn zoekmachines het meest gewaardeerd.

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?