26-10-2017

Mobiel geschikt en mobielvriendelijk

Mobielvriendelijke websites scoren beter!

Wil jij echt scoren met je website? Kom langs bij ons op kantoor om samen jouw website te testen op mobiel.

Weet jij hoeveel mensen jouw website bekijken op mobiel? Nee, dan is dit de eerste stap die je zet, inzicht krijgen in de statistieken van je website. Neem contact met ons op dan stellen we samen Google Analytics voor je in.

Weet jij wel precies hoeveel procent van de bezoeken aan jouw website via een mobiel wordt gedaan? Test dan even of jouw website geschikt is voor mobiele apparaten.

Test je website

Is je website niet geschikt? Laat het ons weten dan nemen we direct contact met je op!

Super, je website is geschikt! Dat betekent nog niet dat je website 100% mobielvriendelijk is. Google kijkt tegenwoordig in de ranking niet alleen naar de inhoud van je website maar kijkt ook naar de gebruikerservaring van je website. Denk bijvoorbeeld aan een duidelijke navigatie, niet te kleine lettertjes en knopjes en geen lange laadtijden. 

Sinds kort zet Google bij de mobiele zoekresultaten “Voor mobiel” in de omschrijving van je advertentie. Het wordt daardoor lastiger om goed te scoren met een website die niet mobielvriendelijk is.

Wil jij echt scoren met je website? Kom langs bij ons op kantoor om samen jouw website te testen op mobiel.

Onze experts maken een analyse van jouw website

Wil je weten wat de status is van jouw website? Onze experts analyseren jouw website op meer dan 30 punten en gaan graag met je in gesprek over de verbeterpunten van jouw website.

Bedankt, je bericht is met succes ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op indien nodig.
Naam
Website URL
E-mailadres

Meer over het maken van een goede website:

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl