Op welke zoekwoorden zoekt jouw klant?

Wil jij weten op welke zoekwoorden jouw doelgroep zoekt? Wij helpen je graag bij het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek waarmee jij jouw doelgroep bereikt.

Onderzoek laten doen

Zoekwoorden onderzoek

Waar is jouw doelgroep naar op zoek? Bevinden ze zich in de oriëntatiefase of zijn ze al toe aan het maken van een beslissing? Wij achterhalen dit in een grondig zoekwoorden onderzoek en bepalen een duidelijke focus voor het optimaliseren van de website.

Het belang van een zoekwoorden onderzoek

Het is belangrijk om te onderzoeken op welke manier jouw doelgroep zoekt. Door hier inzicht in te geven wordt duidelijk welke content er nog gemaakt moet worden en welke onderwerpen interessant zijn voor SEO optimalisatie. Daarnaast gebruiken wij het zoekwoorden onderzoek om te bepalen of er potentie is om te adverteren in Google.

Hoe wij zoekwoorden selecteren?

In een zoekwoorden onderzoek maken wij een selectie van de meest relevante zoekopdrachten in Google. Wij letten hierbij allereerst op de zoekintentie. Een belangrijke vraag die wij onszelf hierbij stellen is: waarnaar is jouw doelgroep op zoek? Vervolgens bekijken wij hoe realistisch het is een hoge positie te bereiken voor het betreffende zoekwoord. Zoekopdrachten met een hoog zoekvolume zijn over het algemeen ook de zoekopdrachten met veel concurrentie. Soms is het dus beter je op zoekwoorden te richten met minder volume en weinig tot geen echte concurrentie.

Waarom een zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren?

Onze specialisten hebben al een groot aantal onderzoeken uitgevoerd. Daardoor hebben wij de ervaring en tools om snel een waardevol zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Vervolgens zetten wij deze inzichten om in concrete actiepunten die wij direct voor jou kunnen uitvoeren. Een goed zoekwoorden onderzoek is onmisbaar voor het effectief kunnen verhogen van het aantal bezoekers.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Samen aan de slag met online marketing?
Goedemorgen, ik ben Nick

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website