Wil jij jouw doelgroep beter begrijpen?

Wij helpen je graag bij het uitvoeren van een doelgroep onderzoek waarmee jij jouw doelgroep niet alleen bereikt, maar ook weet te overtuigen.

Neem contact op

Doelgroep onderzoeken

Er worden nog veel te veel websites gemaakt die niet gemaakt worden voor de gebruiker van de website. Heel erg jammer! Want het succes van jouw website, webwinkel of systeem hangt af van hoe goed deze inspeelt op de behoefte van de gebruiker.

Of het doel nou is om jouw doelgroep te informeren, te amuseren of te overtuigen, wij helpen je door jouw doelgroep aan te spreken.

Doelgroep segmentatie

Waarnaar is jouw doelgroep op zoek? Op welke manier zoekt jouw doelgroep en wie is jouw doelgroep? Een antwoord op deze vragen is belangrijk om jouw doelgroep effectief te kunnen bereiken. Maar vaak kun je deze vragen niet beantwoorden met maar één antwoord. Jouw doelgroep is namelijk op te delen in verschillende segmenten. Oftewel: jouw doelgroep is op te delen op basis van bepaalde criteria (bijvoorbeeld: leeftijd, functie, maar ook op basis van gedrag). Door de juiste segmentatie toe te passen kun je jouw doelgroep effectiever aanspreken en zowel online als offline meer rendement realiseren.

Online persona's uitwerken

Per segment schrijven wij een persona uit die representatief is voor dat segment. Wij denken na over de behoefte van jouw bezoeker en bedenken een aanpak waarmee we jouw doelgroep niet alleen bereiken, maar ook overtuigen van de voordelen van jouw product of dienst. Online persona's helpen je dus om jouw doelgroep effectief te kunnen benaderen.

Iedere klant legt een reis af

De Customer Journey is de afgelopen jaren veel bekender geworden. Inmiddels zijn er dan ook verschillende varianten, maar het belangrijkste blijft dat iedere klant een bepaald traject doorloopt waarin ze de keuze maken voor een product, dienst of bedrijf. Wij zorgen ervoor dat de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon komt. Het liefst zelfs met personalized content.

Benieuwd?

Ben jij benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen door het uitvoeren van een doelgroep onderzoek? Neem dan gerust eens contact met ons op en laat ons weten waar je mee bezig bent. Wij geven je graag wat meer informatie.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Wil jij jouw doelgroep bereiken & overtuigen?
Goedemiddag, ik ben Jaco

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website