Wat zijn de juiste kanalen om in te zetten?

Wij helpen je graag bij het bepalen van de juiste mix van online kanalen waarmee jij jouw online doelen kunt behalen.

Neem contact op

Online kanalen bepalen

Een juiste mix van online kanalen is cruciaal voor een goede online strategie. Er is een groot aantal online kanalen waaruit je kunt kiezen en ieder kanaal is uniek.

Afhankelijk van jouw doelen en jouw doelgroep bepalen we samen welke kanalen het meest interessant zijn. Wij richten ons voornamelijk op: Zoekmachine marketing en Social media marketing. Maar als wij ervan overtuigd zijn dat een ander kanaal interessant is voor het behalen van jouw online doelen dan maakt dat voor ons niet uit. Wij streven namelijk naar het doel om de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste doelgroep over te brengen.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing betreft het verhogen van het aantal bezoekers via zoekmachines. Zoekmachine marketing kan verder opgedeeld worden in Search Engine Optimisation (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). SEO betreft de werkzaamheden om hoger in de niet-betaalde resultaten van zoekmachines te komen. SEA betreft het betaald adverteren in zoekmachines. Zoekmachine marketing is erg interessant voor het aantrekken van meer bezoekers naar jouw website of webwinkel. Waarom? Omdat je jouw boodschap direct kan laten aansluiten bij hetgeen waar jouw doelgroep naar op zoek is. Op deze manier kun je jouw doelgroep bereiken op het moment dat ze daar klaar voor zijn en kun je op een effectieve manier nieuwe klanten binnenhalen via zoekmachines.

Social media marketing

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven en wordt dan ook steeds vaker commercieel ingezet. Wil jij interactie met jouw doelgroep en jouw merk versterken? Dan is het belangrijk om ook actief te zijn op de social media kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. Voor B2B bedrijven is LinkedIn het ideale platform, terwijl voor B2C bedrijven juist Facebook of Instagram heel interessant zijn. Wij helpen je daarom graag met het bepalen van de juiste kanalen en het inzetten van social media marketing om jouw doelgroep te bereiken.

Benieuwd?

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen om jouw doelgroep te bereiken op de juiste plek? Wij kunnen je al snel laten zien op welke manier jouw doelgroep zoekt en kunnen relevante kennis met je delen over waar jouw doelgroep actief is. Neem gerust eens contact met ons op om vrijblijvend advies in te winnen.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Bereik jouw doelgroep & behaal jouw online doelen
Goedemiddag, ik ben Nick

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website