Daag jij ons uit?

Wij zijn ervan overtuigd dat alles gemaakt kan worden. Een complex systeem is voor ons een uitdaging. Dus, daag jij ons uit?

Bespreek jouw idee!

Portal laten bouwen

Wij bouwen maatwerk systemen waarmee je jullie service en kwaliteit kunt verhogen en/of waarmee je tijd kunt besparen en sneller kunt werken.

Naast het maken van websites en webwinkels kunnen wij ook systemen op maat maken (oftewel: portals). Voorbeelden van zulke portals: een intranet portal, een klanten portaal of een reseller portaal. Wij kunnen vrijwel alles maken, hoe gek je het ook kunt bedenken. Het mooiste vinden wij om zulke complexere systemen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Intranet portal: efficiënter werken

Een intranet portal is voor veel bedrijven cruciaal om intern alles op orde te krijgen. Er bestaan al heel wat intranet systemen, maar vaak zien wij dat een standaard systeem niet voldoet aan jouw specifieke wensen. Wij kunnen daarom een intranet bouwen, volledig op maat, waarmee jouw organisatie een stuk effectiever kan werken.

Klanten portaal: service, kwaliteit & loyaliteit

Met een klanten portaal kun jij jouw klanten nog beter van dienst zijn. Of het nou gaat om het toegang verlenen tot contracten, het plaatsen van bestellingen of het opnemen van contact - wij kunnen het voor je realiseren. Wij bouwen voor jou een klanten portaal op maat waarmee je echt meerwaarde biedt en jouw interne processen deels kunt automatiseren.

Ander portaal laten bouwen?

Wij bouwen geen standaard systemen, maar systemen op maat. Wat jouw vraag ook is, wij kunnen het voor je realiseren. Wij bouwen dit op basis van PHP & Laravel, waardoor ook grote systemen nog razendsnel werken en makkelijk te beheren zijn.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Wij kunnen vrijwel alles maken, hoe gek je het ook kunt bedenken.
Goedenacht, ik ben Freek

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website