Woningwens

Een eigentijdse responsive website.

www.interieurbureau.nl

Woningwens

Een eigentijdse responsive website.

www.interieurbureau.nl

Een nieuwe website voor Woningwens

Woningwens staat voor je klaar met interieurontwerp, creatie en realisatie. Bij ieder ontwerp zoekt Gwenda van Maaren met passie naar het perfecte samenspel voor een verrassend resultaat. Naast een nieuw logo hebben we een compleet nieuwe website gemaakt met een beter passende uitstraling.

Het eindresultaat Een eigentijdse responsive website

Aanpak

Woningwens had al een bestaande website die een verouderde uitstraling had en de vraag aan ons was om een website te ontwerpen die helemaal bij de nieuwe Woningwens past. Daar hoorde ook een nieuw logo bij dat meer bij deze tijd past. Een leuke opdracht dus!

Voor dit project zijn wij daarom begonnen met het maken van een mooi, nieuw ontwerp. Wij hebben niet alleen de homepage ontworpen, maar ook verschillende vervolgpagina’s om de look & feel goed over te kunnen brengen. Binnen het ontwerp hebben we rekening gehouden met de manier waarop de bezoekers door de website heen navigeren om zo de beste gebruiksvriendelijkheid te realiseren.

Het nieuwe ontwerp hebben wij omgezet naar een snelle, responsive website waar Woningwens erg blij mee is.

Bekijk het resultaat zelf

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het eindresultaat dan zelf! Wil jij een nieuwe website, jouw website vernieuwen of online meer resultaat behalen? Neem dan eens contact met ons op!

www.interieurbureau.nl
Wil jij graag een verassend website ontwerp?
Goedenacht, ik ben Chelsey

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.