Iwan Hegeman

Volgens recent onderzoek van Marktplaats zoekt ruim 90% van de mensen eerst online naar een gebruikte auto.

Iwan Hegeman

Volgens recent onderzoek van Marktplaats zoekt ruim 90% van de mensen eerst online naar een gebruikte auto.

www.iwanhegeman.nl

Nieuwe website voor Iwan Hegeman Autobedrijf

Voor Iwan Hegeman Autobedrijf hebben wij een moderne overzichtelijke website ontwikkeld. Voor het invoeren van occasions gebruikt Iwan Hegeman al jaren de applicatie van wheelerdelta. Wij hebben een koppeling ontwikkeld die het actuele aanbod vanuit wheelerdelta weergeeft op de website. Door gebruik van grote foto's, duidelijke call to actions en meer "witruimte" kunnen de bezoekers van de website snel de juiste occasion vinden.

Het eindresultaat Een website voor de autoliefhebbers

Vraag van de klant

De vraag van Iwan Hegeman: een eigentijdse, professionele website waarmee meer auto’s verkocht zullen worden. Qua ontwerp waren wij volledig vrij, alleen het logo moest wel gelijk blijven. Daarnaast moet de website makkelijk te beheren zijn, razendsnel en responsive.

Aanpak

Voor Iwan Hegeman Autobedrijf hebben wij allereerst een moderne en overzichtelijke website ontworpen. Vervolgens hebben wij de website omgezet en gekoppeld aan ons eigen CMS. Voor het invoeren van occasions gebruikt Iwan Hegeman Autobedrijf al jaren de applicatie van Wheelerdelta van Autodata. Wij hebben daarom een koppeling ontwikkeld die het actuele aanbod vanuit Wheelerdelta weergeeft op de website zodat ze maar op één plaats hun aanbod moeten beheren. Door gebruik van grote foto’s, duidelijke call to actions en meer “witruimte” kunnen de bezoekers van de website nu snel de juiste occasion vinden.

Bekijk het resultaat zelf

www.iwanhegeman.nl