Keurslagerdehaas

Een nieuwe website met online bestelmogelijkheid en een intranet voor medewerkers.

www.keurslagerdehaas.nl

Keurslagerdehaas

Een nieuwe website met online bestelmogelijkheid en een intranet voor medewerkers.

www.keurslagerdehaas.nl

Keurslager de Haas

Keurslager de Haas is een slagersbedrijf met meerdere vestigingen in de regio Arnhem. Het ambacht van slager wordt al generaties lang doorgegeven binnen het bedrijf. Wij hebben voor Keurslager De Haas een nieuwe website ontwikkeld, inclusief een intranet voor de medewerkers.

Het eindresultaat www.keurslagerdehaas.nl

Aanpak

Keurslager de Haas wilde zich meer onderscheiden van de concurrentie door zich te profileren als premiumslager. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het bedenken van een vernieuwde huisstijl. Tijdens dit proces veranderde de landelijke keten de kleding van het personeel naar zwart. Dit wilde De Haas graag doorvoeren in de rest van de huisstijl.

Het nieuwe logo oogt strak en heeft een premium uitstraling. Een mooi detail is dat de S in het logo is gebaseerd op een vleeshaak, wat natuurlijk goed past bij het vak. Op basis van de vernieuwde huisstijl hebben we niet alleen de homepage ontworpen, maar ook verschillende vervolgpagina’s om de look & feel goed over te kunnen brengen. Binnen het ontwerp hebben we rekening gehouden met de manier waarop de bezoekers door de website heen navigeren om zo de beste gebruiksvriendelijkheid te realiseren.

Het nieuwe ontwerp hebben we omgezet naar een razendsnelle, responsive website en het intranet gekoppeld aan de landelijke database van de Keurslager. Ook hebben we eigen faciliteiten voor de Keurslager winkels van De Haas toegevoegd, zoals een HACCP-systeem met een dervingsmodule en ingangscontrole. Dit soort belangrijkte HACCP data werd eerder namelijk allemaal op papier geregistreerd. De winkelmedewerkers kunnen nu eenvoudig via het intranetsysteem de gegevens loggen. Het hoofdkantoor heeft op deze manier ook altijd direct inzicht in statistieken van elke vestiging. Deze totaaloplossing biedt meer overzicht over de verschillende vestigingen en bespaart De Haas veel tijd, papierwerk en geld.

Bekijk het resultaat zelf

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het eindresultaat dan zelf! Wil jij een nieuwe website, jouw website vernieuwen of online meer resultaat behalen? Neem dan eens contact met ons op!

www.keurslagerdehaas.nl