Park Lingezegen

Een informatieve website met digitale kaart van Park Lingezegen.

www.parklingezegen.nl

Park Lingezegen

Een informatieve website met digitale kaart van Park Lingezegen.

www.parklingezegen.nl

Park Lingezegen

Park Lingezegen is een prachtig landschapspark dat gelegen is tussen Arnhem en Nijmegen. In het park van ruim 3400 voetbalvelden groot vind je volop de ruimte om te ontspannen, een wandeling te maken, te genieten van de natuur, lokaal te eten en de rijke geschiedenis van het gebied te ontdekken.

Het eindresultaat

Wat doen we voor Park Lingezegen ?


Aanpak

Omdat het landschapspark veel betrokkenen kent, hebben we gekozen voor een brainstormsessie om samen na te denken over de wensen en eisen voor de nieuwe website. Een van de resultaten hiervan is bijvoorbeeld een digitale kaart van het hele park met daarop alle bezienswaardigheden en activiteiten. Inclusief handig filter. Daarnaast hebben we de website digitaal toegankelijk gemaakt (WCAG richtlijn), zodat ook mensen met een beperking de website goed kunnen gebruiken.

Op basis van de input van de brainstormsessie zijn we begonnen met het creëren van een mooi, nieuw ontwerp op maat. Dit ontwerp hebben we vervolgens omgezet naar een snelle, responsive website. Door de jaren heen is er op de oude website veel content geproduceerd. Dit wilden we niet verloren laten gaan. Daarom hebben we veel bestaande content gemigreerd naar de nieuwe website en deze informatie waar nodig aangevuld.

Bekijk het resultaat zelf

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het eindresultaat dan zelf! Wil jij een nieuwe website, jouw website vernieuwen of online meer resultaat behalen? Neem dan eens contact met ons op!

www.parklingezegen.nl