Trouwen.nl

Een nieuw ontwerp gemaakt en uitgewerkt naar een snelle website. De nieuwe front-end hebben wij gekoppeld aan de bestaande data middels een API koppeling.

www.trouwen.nl

Trouwen.nl

Een nieuw ontwerp gemaakt en uitgewerkt naar een snelle website. De nieuwe front-end hebben wij gekoppeld aan de bestaande data middels een API koppeling.

www.trouwen.nl

Nieuwe website voor Trouwen.nl

Trouwen.nl is een groot online inspiratie platform waarop je alles kunt vinden voor jouw bruiloft. We hebben een compleet nieuw ontwerp gemaakt voor een meer eigentijdse uitstraling. Dit ontwerp hebben wij omgezet naar een nieuwe front-end. Vervolgens hebben wij deze front-end doormiddel van een (JSON) API gekoppeld aan een back-end systeem ontwikkeld door XStheCloud. Het resultaat is een razendsnelle website, met duidelijke scheiding van front- en back-end.

Het eindresultaat Het grootste trouwplatform van Nederland

Aanpak

Het back-end systeem (waar alle data in stond) was al gemaakt en de vraag aan ons was dus om een nieuwe website te ontwerpen en ontwikkelen en deze te koppelen aan het bestaande systeem. Een leuke uitdaging!

Voor dit project zijn wij daarom begonnen met het maken van een mooi, nieuw ontwerp. Wij hebben niet alleen de homepage ontworpen, maar ook verschillende vervolgpagina’s om de look & feel goed over te kunnen brengen. Binnen het ontwerp hebben we rekening gehouden met de manier waarop de bezoekers door de website heen navigeren om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te realiseren.

Het nieuwe ontwerp hebben wij omgezet naar een snelle, responsive website waar de opdrachtgever erg blij mee is. Tijdens het ontwikkelen van de front-end hebben wij deze direct aan het bestaande systeem gekoppeld middels een API koppeling. Zo stond er binnen no-time een nieuwe website online waar alle partijen trots op zijn.

Bekijk het resultaat zelf

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het eindresultaat dan zelf! Wil jij een nieuwe website, jouw website vernieuwen of online meer resultaat behalen? Neem dan eens contact met ons op!

www.trouwen.nl
Wil jij graag een online platform ontwikkelen?
Goedemiddag, ik ben Gert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.