4PET

Samen met de HR manager van 4Pet hebben wij gekeken hoe we de juiste mensen kunnen vinden en overtuigen om 4Pet te komen versterken.

www.werkenbij4pet.nl

4PET

Samen met de HR manager van 4Pet hebben wij gekeken hoe we de juiste mensen kunnen vinden en overtuigen om 4Pet te komen versterken.

www.werkenbij4pet.nl

Vacature website voor 4PET

4Pet is goed bezig en groeit hard. Daarom is 4Pet Recycling vorig jaar ook verhuist van Arnhem naar Duiven. Een grotere locatie met meer mogelijkheden voor uitbreiding. Maar het vinden van de juiste mensen met ervaring in de techniek kost veel tijd en geld. 4Pet zocht een manier om kandidaten voor functies als procesoperators en onderhoudsmonteurs direct aan te spreken. Samen hebben we een duidelijke en overtuigende werken-bij website opgezet. Een fris design met teksten en foto's die direct een helder beeld geven aan de doelgroep van de werkzaamheden en mogelijkheden van een nieuwe carrière bij een mooi bedrijf.

Het eindresultaat Werken bij website gericht op directe sollicitaties

Aanpak

De corporate website van 4PET was nog erg verouderd en niet aantrekkelijk voor kandidaten. Daarom zijn wij allereerst begonnen met het ontwerpen van een nieuwe, professionele website waarmee ze de doelgroep beter konden aanspreken. Het ontwerp is modern, overzichtelijk en natuurlijk ook responsive. Vervolgens hebben we het ontwerp omgezet naar een werkende website gebaseerd op WordPress. Na het live gaan ondersteunen wij 4PET d.m.v. webhosting, website onderhoud, SEO en SEA. En het aantal conversies loopt langzaam op!

Bekijk het resultaat zelf

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het eindresultaat dan zelf! Wil jij een nieuwe website, jouw website vernieuwen of online meer resultaat behalen? Neem dan eens contact met ons op!

www.werkenbij4pet.nl