theater.write(
              
             );
             
            

Statistieken; meten is weten!

Het uiteindelijke doel van je website is geformuleerd in jouw online strategie, daar staan ook de stappen die je denkt te gaan doorlopen om dit te behalen. Deze stappen moeten dus geformuleerd worden, wij als webdesign bureau vinden het erg belangrijk dat de keuzes die jij maakt gebaseerd zijn op cijfers. Meten is weten! Daarom gebruiken wij o.a. Google Analytics om bijvoorbeeld de volgende vragen te beantwoorden:

 • Ik krijg twee offertes per dag vanuit mijn website. Is dat eigenlijk veel?
 • Nooit zegt iemand dat ze mij via mijn website hebben gevonden. Is dat niet raar?

Zulke vragen krijgen wij heel vaak te horen. Belangrijke vragen, wij willen daarom ook graag antwoord op deze vragen. Daarom worden je bezoekersaantallen niet alleen gemeten maar ook grondig geanalyseerd. Dit kan dus met verschillende programma’s zoals Google Analytics. Daarvoor maak je een Google account aan. Vervolgens kun je via Google Analytics een code genereren die wij in de code van je website verwerken. Als dat eenmaal is gebeurd is het heel eenvoudig om je statistieken dagelijks te bekijken.

Webhosting Pixel Creation

Niet alleen Google Analytics is een ideale tool om je bezoekersaantallen en het gedrag van je bezoeker bij te analyseren. De webhosting pakketten van Pixel Creation zijn ook voorzien van statistieken. Bekijk trefwoorden waar je op gevonden wordt en vanaf waar de bezoekers komen. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij meer bezoekers op jouw website krijgen.

Statistieken in CMS

Maak je gebruik van WordPress, Prestashop of een ander open source CMS? Dan kun je in een dashboard van het CMS de statistieken van jouw website inzien. Voor WordPress implementeren wij het dashboard van Google Analytics. Prestashop is standaard voorzien van statistieken. Bij Prestashop kun jij de statistieken van de bestellingen inzien. Hoeveel bestellingen zijn er per dag, per maand of per jaar gedaan en wat is de omzet. Allemaal gegevens die helpen bij het realiseren van jouw online doelen.

Meedenken en meedoen

Samen weten we meer. Wij zetten onze expertise graag in als dat gewenst is. Wij ondersteunen als het gaat om het overbrengen van je boodschap. Frisse ideeën voor optimaal resultaat!

Uitgebreide analyse

Voordat we een campagne starten vindt de analyse plaats. Wij spreken samen door wat de wensen en doelen zijn waarna we de campagne samen inrichten. Want zonder duidelijke analyse haal je niet het optimale resultaat uit je budget!

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?