Chelsey

Chelsey houdt ervan om mooie websites te ontwerpen en vindt het een leuke uitdaging om deze websites ook te bouwen. Ze is altijd vrolijk, erg leergierig en wil graag haar kennis uitbreiden. Ook kan ze best perfectionistisch zijn, dus alles moet er op en top uitzien. Naast haar liefde voor websites, kun je bij haar ook terecht voor grafische werkzaamheden zoals visitekaartjes, folders of icoontjes.

Op jonge leeftijd wist ze al dat ze in de creatieve industrie wilde werken. Chelsey begon op de middelbare school al met de opleiding Kunst & Cultuur, deed daarna Grafimedia en heeft vervolgens nog de opleiding Mediavormgeving afgerond. Ze vindt het geweldig om nu in de praktijk aan de slag te gaan als webdesigner en de mooiste dingen te ontwerpen voor onze opdrachtgevers.

Chelsey houdt van fotografie

Naast haar baan bij ons is ze ook druk bezig met haar eigen bedrijf genaamd CG-Fotodesign, waarbij ze prachtige momenten mag vastleggen. Van bruiloften, tot loveshoots en zakelijke shoots. Handig, want voor onze opdrachtgevers maakt ze nu ook foto’s voor op de website. Verder is Chelsey dol op prime lenzen, omdat je daarmee veel scherptediepte kan creëren.

Andere teamleden

1