15-05-2018

Als bedrijf een duidelijke positie innemen op het internet

Voorop lopen met je website!

Loop jij met jouw website, app of webwinkel al voorop? Heb jij een professionele website met geweldige gebruikerservaring? Hoe staat jouw website ervoor?

Wil jij graag bijblijven bij de laatste ontwikkelingen? Het internet ontwikkelt zich zo snel dat bijblijven niet voldoende is! Vroeger ging het bouwen en opleveren van een website als een project; je maakte een prachtig ontwerp, schreef goede content met leuke foto's en wanneer je klaar was zette je jouw website of webwinkel online. Nog steeds zien wij veel bedrijven met een website die op deze manier is ontwikkeld. Niet doen! Je moet als bedrijf een duidelijke positie innemen op het internet. Voorop lopen met je website!

Proces na oplevering belangrijker dan ooit

Juist in het proces na online gaan moet je met je website jouw bedrijf onder de aandacht brengen. Doelgericht vindbaar zijn in de zoekresultaten van Google is belangrijk. Om dit voor elkaar te krijgen moet je inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Uiteindelijk gaat het erom dat je jouw website aanpast aan de veranderende richtlijnen en de vraag van bezoekers en deze weet te overtuigen. Google zelf speelt ook continue in op de laatste ontwikkelingen. Bijvoorbeeld nu door de overstap te maken naar een Mobile First Index. Google kijkt dus voortaan eerst naar jouw mobiele versie van de website om te bepalen hoe hoog jouw website in de zoekresultaten komt. Logisch sinds vorig jaar worden website meer bekeken op mobiel dan op andere apparaten.

Dus wanneer je tegenwoordig niet niet voorop blijft lopen met je website heb je automatisch een verouderde website. Dit kan de oorzaak zijn dat beoogde resultaten niet gehaald worden. Ook kun je veel bezoekers verliezen of mislopen als je nu geen actie onderneemt. Wil je weten van onze experts wat er voor jouw website moet gebeuren om weer voorop te lopen?

Ontvang een uitgebreide analyse van jouw website of webwinkel

Wil je weten wat de status is van jouw website of webwinkel? Onze specialisten analyseren voor jou op meer dan 30 punten en gaan graag met je in gesprek over de verbeterpunten van jouw website of webwinkel.

Leuk, wij gaan direct beginnen met het analyseren van je website of webwinkel. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je over onze bevindingen.
Naam
Website URL
E-mailadres

Meer over het maken van een goede website:

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl