09-04-2018

Pixels zijn bepalend voor de kwaliteit van het beeld

Waar komt jullie naam vandaan?

Deze vraag is ons vaker gesteld tijdens een kennismaking.

Pixels zijn bepalend voor de kwaliteit van het beeld. Een pixel bepaald de kleur, positie en het formaat van het beeld.

Pixel

Pixels kunnen met verschillende intensiteit oplichten hierdoor kan de pixel een kleur aannemen. Dit is wat wij doen, wij willen jou en jouw bedrijf graag leren kennen. Alles weten over jouw product en de diensten die je levert. Waarom doe je wat je doet? Hoe gaat het met jouw bedrijf? Wij maken ons de kleur van jouw bedrijf eigen zodat wij jou optimaal kunnen presenteren.

Creation

Wij maken maatwerk. Dat is wat wij het liefste doen. Een beeld van jouw bedrijf maken! Wij zoeken naar een jarenlange hechte samenwerking. Wij bieden één aanspreekpunt voor al jouw online ideeën.

Pixel Creation = Full service, bepalend, kwaliteit. Onze naam zegt wat wij doen!

Ontvang een uitgebreide analyse van jouw website of webwinkel

Wil je weten wat de status is van jouw website of webwinkel? Onze specialisten analyseren voor jou op meer dan 30 punten en gaan graag met je in gesprek over de verbeterpunten van jouw website of webwinkel.

Leuk, wij gaan direct beginnen met het analyseren van je website of webwinkel. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je over onze bevindingen.
Naam
Website URL
E-mailadres

Meer over het maken van een goede website:

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl