13-04-2016

Nieuwe content maken voor je website

Wat doe jij als ondernemer in de zomermaanden?

Besef dat deze rustige zomer maanden jouw de uitgelezen kans geven om aan je online business te werken.

Nog een paar weken en dan begint officieel de zomer. Het zal voor veel ondernemers een wat rustigere periode zijn. Veel van jouw klanten zullen met vakantie gaan en van het warme weer genieten. Besef dat deze rustige zomer maanden jouw de uitgelezen kans geven om aan je online business te werken.
 

Update jouw social media pagina

Zorg voor een goede profiel en header foto met passende tekst op de Facebook pagina van je bedrijf. Of start een Facebook campagne om je product of dienst onder de aandacht te brengen.
 

Nieuwe content maken voor je website

Nieuwe projecten, actualiteiten of een duidelijke introductie video maken voor op je website. Hierdoor krijgen bezoekers van jouw website een beter beeld wat jij voor hun kunt betekenen.

Zijn de zomermaanden bij jou ook rustig en heb je tijd om bij ons langs te komen? Wij denken graag met je mee over het verbeteren van jouw website!

Onze experts maken een analyse van jouw website

Wil je weten wat de status is van jouw website? Onze experts analyseren jouw website op meer dan 30 punten en gaan graag met je in gesprek over de verbeterpunten van jouw website.

Bedankt, je bericht is met succes ontvangen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op indien nodig.
Naam
Website URL
E-mailadres

Meer over het maken van een goede website:

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl