WordPress website opmaat?

Onze WordPress developers staan voor je klaar! Wil jij een slimme website, makkelijk in gebruik en gericht op resultaat?

Kies voor WordPress!

Wat zijn W3C richtlijnen?

De W3C regels zijn jaren gelden bedacht om de kwaliteit van websites op internet te verbeteren. Het zijn regels die internationaal door online professionals gemaakt zijn en worden bijgehouden.

De W3C regels zorgen ervoor dat een website in iedere browser op een zelfde manier gezien kan worden maar ook voor een betere laadtijd en dat jouw website voor iedere gebruiker toegankelijk is.

Het komt erop neer dat als je gewoon echt goede websites wilt maken je ervoor zorgt dat je website voldoet volgens de W3C richtlijnen. Dat is wat wij doen! De lat ligt steeds hoger en wij willen ervoor zorgen dat onze website's bovenaan staan. Wij ontwikkelen websites die topprestaties leveren en daarvoor combineren we moderne, overtuigende vormgeving met de nieuwste techniek. De websites die wij opleveren werken in alle browsers hetzelfde en worden snel geladen. Wij bouwen jouw website object-georiënteerd, volgens de nieuwste programmeertechnieken. Met een nieuwe website door ons ontwikkeld zorg je ervoor dat je je concurrentie een stap voor blijft!

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Alles voor een betere website