De mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we in zo’n eerste gesprek al veel nuttige adviezen geven. Neem contact met ons op!

Kennismaken?

Website onderhoud

De nieuwe website staat online! Een belangrijke mijlpaal. Maar dat betekent niet dat je nu klaar bent en er niks meer aan hoeft te doen. Wij willen je graag blijven ondersteunen bij het verbeteren en uitbouwen van jouw website. Hiervoor bieden wij onderhoud en support op al je vragen.

Een website moet continu up-to-date blijven, niet alleen voor Google maar ook voor de gebruiker. Het onderhouden van jouw website kost dan ook flink wat tijd. Wij willen je graag blijven ondersteunen bij het verbeteren en uitbouwen van je website. Door je website goed te onderhouden, regelmatig nieuwe artikelen te plaatsen, updates of uitbreidingen te realiseren blijf je in beeld bij je doelgroep. Het goed invullen van jouw website is erg belangrijk. Met eenmalig een investering in een nieuw ontwerp ga je niet ineens meer bezoekers aantrekken. En of je de focus nou legt op het verhogen van jouw organische positie of het verhogen van het aantal bezoekers via Google Ads, je hebt altijd een up-to-date website nodig met up-to-date content om relevant te zijn voor jouw bezoekers.

Een CMS kiezen

Een website vullen en onderhouden doe je via een CMS, oftewel een Content Management Systeem. Er zijn tientallen keuzes te maken, maar het meest gebruikte CMS is en blijft voorlopig nog het Wordpress CMS. Ondanks dat Wordpress ook een aantal nadelen heeft, heeft het ook een hele boel voordelen. Enkele nadelen zijn bijvoorbeeld: veel onnodige functies die voor verwarring zorgen en een hogere laadtijd. Enkele voordelen: een Wordpress website is makkelijk te updaten en bevat veel handige tools en functies om een SEO vriendelijke website te ontwikkelen. Naast Wordpress gebruiken wij ook vaak ons eigen CMS. Het CMS is naar jullie wens in te richten en is erg gebruiksvriendelijk. Het CMS is gebaseerd op de gedachtegang om alle overbodige informatie te elimineren. Doordat het CMS makkelijk te gebruiken is bespaart het voor jou veel tijd en juist dat is ons doel.

Website onderhoud is dus belangrijk!

De doelstelling van je website is natuurlijk dat de bezoekers ook daadwerkelijk jouw producten of diensten gaan afnemen. Bezoekers kunnen zich op je nieuwsbrief abonneren of een product via je webwinkel aanschaffen. Je website moet dus blijven opvallen en daarvoor is het noodzakelijk up-to-date te blijven. Voor klein onderhoud bieden wij aan om een onderhoudscontact af te sluiten. Hiervoor verrichten we maandelijks bepaalde diensten. Je weet dan zeker dat het gebeurt en de kosten van het onderhoud blijven stabiel. Website onderhoud kan natuurlijk ook tegen ons uurtarief worden afgenomen als je dat liever wilt.

Meer informatie over het onderhouden van jouw website?

Wil jij het onderhoud van jouw website bij ons onderbrengen of heb je nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op onze experts denken direct met je mee.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Onderhoud aan je website nodig? Wij denken mee!
Goedenacht, ik ben Gert

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website