Webdesign & development

Alle diensten die wij nu aanbieden zijn ooit begonnen bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites! Nogsteeds is dit wat wij het liefste doen. Wij willen onze klanten altijd een uniek en passend ontwerp leveren. Het ontwerp is bij ons de eerste stap die wij zetten, afhankelijk van de online strategie die jullie hanteren of die wij samen hebben vastgesteld denken wij vanaf het begin al mee aan het uiteindelijke doel.

Het belang van een goed ontwerp

Een ontwerp is erg belangrijk voor een succesvolle website. Wij denken niet alleen aan jou als opdrachtgever, maar ook aan de uiteindelijke gebruiker. Het doel is natuurlijk een zo hoog mogelijk resultaat! Een effectief ontwerp draagt een bepaalde boodschap uit en om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen stellen wij onszelf veel vragen:

  • Wat verwacht een bezoeker aan te treffen op de website?
  • Wat wil jij als opdrachtgever uitstralen?
  • Wat is het uiteindelijke doel van de website?
  • Welke elementen zijn het belangrijkst en verdienen de beste positie?
  • Waar verwacht een bezoeker bepaalde informatie te vinden?
  • Wat is jouw doelgroep en hoe kunnen wij het voor hun zo gemakkelijk mogelijk maken?

 

Het ontwerp omzetten

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd is de volgende fase het zo perfect mogelijk uitwerken van het ontwerp. Het liefst maken we de website dan op basis van ons eigen CMS. Een maatwerk Content Management Systeem waarbij vooral is gedacht aan jouw gemak.

Bij het omzetten van de website zorgen wij ervoor dat de website op ieder device goed werkt. Dit is niet alleen fijn voor alle bezoekers, maar ook nog eens voor jouw vindbaarheid in Google. Op basis van de nieuwste technieken zorgen wij voor een optimale User Experience en een succesvolle website.

Heb je een vraag of idee over je website?

Nick

(026) 840 72 02

nick@pixelcreation.nl