De mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we in zo’n eerste gesprek al veel nuttige adviezen geven. Neem contact met ons op!

Kennismaken?

Website laten maken

Wil jij graag een nieuwe website laten maken? Of wil je graag jouw huidige website laten verbeteren? Wij maken al meer dan 15 jaar unieke maatwerk websites waarmee jij jouw bedrijf optimaal kan presenteren op internet.

Waar we ons in onderscheiden? Onze betrokkenheid van strategie, creatie tot onderhoud. Wij gaan voor het hoogst haalbare, adviseren je graag en nemen je mee in de oneindige mogelijkheden!

Unieke ontwerpen

Wij maken dus geen standaard templates, maar een professionele website die past bij jouw bedrijf. Onze ontwerpers hebben enorm veel passie voor design en begrijpen als geen ander wat werkt en wat niet werkt. Op basis van een doordacht, creatief ontwerp maken wij een doeltreffende website waarmee jij jouw doelgroep imponeert. Op ieder apparaat natuurlijk! Al onze websites zijn uiteraard ‘responsive’, dit houdt in dat de website er op alle devices goed uitziet.

Meer bezoekers & conversies

De websites die wij maken zijn razendsnel en technisch helemaal in orde. Daardoor zijn onze websites goed vindbaar in zoekmachines en helpen ze jou bij het bereiken van jouw doelgroep. Daarnaast zien wij dat het bounce percentage naar beneden gaat en de sessieduur omhoog. Door een goed doordacht ontwerp leveren onze websites meer conversie op. Dat is waar het voor ons uiteindelijk om draait.

Nieuwste technieken

Wij maken altijd gebruik van de nieuwste technieken en programmeertalen. De front-end van jouw nieuwe website ontwikkelen wij op basis van het Bootstrap framework, zodat jouw website volledig responsive is (goed werkt op alle apparaten). De back-end is bij ons altijd gebaseerd op PHP en wij werken met het Laravel framework. Dat betekent: schone, snelle code die makkelijk te onderhouden is.

Makkelijk te beheren

Het Content Management Systeem (CMS) dat wij gebruiken is meestal Wordpress. Wanneer het gaat om een webwinkel dan gebruiken we Wordpress i.c.m. WooCommerce. Wij maken het CMS echter zo dat alleen de benodigde functionaliteiten zichtbaar zijn. Daardoor is het super makkelijk om jouw website te beheren.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Wil jij graag een nieuwe website laten maken?
Goedenavond, ik ben Jo-Ann

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website