De mogelijkheden bespreken?

Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Vaak kunnen we in zo’n eerste gesprek al veel nuttige adviezen geven. Neem contact met ons op!

Kennismaken?

Website laten maken

De website die wij voor je bouwen wordt altijd opgeleverd met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). De inhoud van je website kun je zelf gemakkelijk bepalen en wijzigen. Voor de meeste websites gebruiken wij WordPress als CMS.

Voor de meeste bedrijven en organisaties neemt de website een centrale positie in als het gaat om alle marketinguitingen. Een nieuwe website met een vernieuwd design heeft vaak tot gevolg dat veel andere uitingen ook gewijzigd moeten worden. Een nieuwe website laten maken doen we samen. Wij assisteren, adviseren, ontwerpen, bouwen en promoten. Maar we vragen van jou dat je input levert, teksten en afbeeldingen aanlevert en regelmatig feedback geeft.

Uniek ontwerp

Wij ontwikkelen een website of maatwerk systeem geheel naar wens en passend bij jouw bedrijf of organisatie. Wij gebruiken geen standaard templates maar ontwikkelen de pagina lay-outs aan de hand van de gesprekken die wij hierover gevoerd hebben. Heb je zelf goede ideeën over de vormgeving? Laat het ons vooral weten zodat wij samen komen tot het meest passende ontwerp.

Responsive WordPress websites

Voor het ontwikkelen van de website gebruiken wij de meest gangbare technieken (WordPress, Bootstrap etc.). Daarbij zorgen we ervoor dat wij altijd met de nieuwste versies werken. Wij ontwikkelen mobile-first, volledig responsive en met een schone code. Een schone code houdt in dat we de kortste code gebruiken om iets te laten werken zodat zoekmachines gemakkelijk de essentiële teksten kunnen vinden, de site snel werkt en we hoog scoren in SEO-scans. Responsive houdt in dat de website op alle apparaten goed werkt. Mobile-first houdt in dat wij bij designkeuzes in eerste instantie het gebruikersgemak op mobiel voorop stellen.

Makkelijk te beheren

Het Content Management Systeem (CMS) dat wij gebruiken is meestal WordPress. Wij bouwen het WordPress thema op maat, afhankelijk van de eisen en wensen. De inhoud van je website kun je zelf bepalen en zelf beheren. Bij complexere systemen maken we gebruik van verschillende WordPress plug-ins. Voor een webwinkel gebruiken we bijvoorbeeld vaak WooCommerce. Maatwerk systemen worden door ons gebouwd in Laravel, voor het beheren van maatwerksystemen gebruiken we vaak een eigen CMS omdat WordPress hiervoor niet bedoeld is.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Wil jij graag een nieuwe website laten maken?
Goedenacht, ik ben Jaco

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website