Webhosting onderbrengen

Wij kiezen altijd en overal in het proces voor kwaliteit. Dit doen we ook bij de keuze van de server waar jouw website 24/7 op beschikbaar moet zijn!

Vragen over hosting?

Webhosting en domeinnaam

Webhosting, domeinregistratie en e-mail servers inrichten. Jij wilt er natuurlijk het liefst niet mee bezig zijn. Wij ontzorgen je daarom volledig op het gebied van webhosting zodat jij je kunt richten op wat er echt toe doet.

Door de webhosting van jouw website bij ons onder te brengen kunnen we direct en beter support leveren. Wij stellen hoge eisen aan de webhosting van jouw website omdat de snelheid en kwaliteit van de webhosting ook een factor is voor de indexering van je website in zoekmachines.

Domeinregistratie voor .nl extensies wordt via de SIDN geregeld. Onze eigen webservers bevinden zich in het datacenter in Arnhem.

Wil jij geen zorgen meer over jouw webhosting, domeinnamen en e-mailadressen?!


Neem contact op

Echt goede webhosting

Er zijn een aantal belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van een betrouwbare webhosting voor jouw website.

  • Je website draait bij ons altijd op de nieuwste software. Wij draaien PHP, MYSQL en Apache op de laatste versie.
  • Wanneer zich een probleem voordoet wil je direct een contactpersoon om te overleggen, zowel per email als telefoon. Wij reageren altijd direct en maximaal na 2 uur.
  • Welke up-time kan de webhosting mij garanderen? Onze websites zijn nooit meer als 6 uur per jaar offline voor onderhoud dat is 99% up-time.
  • Goede backup service, wij hebben altijd en op ieder moment een backup van je website van 24 uur terug.

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Welke webhosting past het beste bij jouw website?
Goedenacht, ik ben Jaco

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website