theater.write(
								  
								 );
						     
						   

Webhosting en domeinregistratie

Het vastleggen van de domeinnaam en de webhosting van je website hoef je niet zelf bij een internetprovider onder te brengen. Wij bieden verschillende hostingpakketten aan tegen scherpe tarieven. Domeinregistratie voor .nl extensies wordt via de SIDN geregeld. De webservers bevinden zich in het datacenter in Arnhem. Webhosting van Pixel Creation is goed beveiligd tegen virussen en aanvallen van hackers. Wij bieden ondersteuning op het gebied van beveiliging, certificering en e-mail beheer.

Extra domeinnamen

Om je vindbaarheid te verhogen adviseren wij je om extra domeinnamen in te stellen met verwijzingen naar je website. Hierop plaatsen we bijvoorbeeld informatieve pagina’s waarmee je extra bezoekers kunt trekken. 

Ook kun je ervoor kiezen parkeerdomeinen in te stellen voor je website. Parkeerdomeinen zijn domeinnamen die we direct doorverwijzen naar je website. Natuurlijk is het ook van belang een sterke domeinnaam vast te laten leggen waar mensen veel op zoeken. Wij helpen je hier graag bij. Webhosting en domeinregistratie zijn belangrijke diensten die je bij ons kunt afnemen.

Website statistieken

Website statistieken worden steeds belangrijker om het internetverkeer op je website te monitoren. Waneer je webhosting en domeinregistratie bij Pixel Creation afneemt, krijg je automatisch inzicht in de statistieken van de website. Hierin wordt bijgehouden via welke online route bezoekers op je website komen. Dit kan namelijk op verschillende manieren; via andere websites of door een zoekwoord die je zelf hebt ingesteld op je website.

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

Start een project

Neem vandaag contact met ons op; wij komen graag met je in gesprek over je idee of project. Bel ons voor een afspraak op (026) 840 72 02 of mobiel (06) 504 564 72. Of stuur een e-mail naar info@pixelcreation.nl