theater.write(
              
             );
             
            

Webwinkel beginnen?

Het online plaatsen van je webwinkel moet je zien als het openen van je shop. Dan pas begint het echte werk. Je krijgt van ons inloggegevens op een Content Management Systeem. In de beheeromgeving van dit systeem kun je eenvoudig producten, pagina’s en bestellingen beheren. Op het dashboard zie je in één oogopslag hoe het gaat met jouw webwinkel.

Producten altijd online

Met een eigen webwinkel zijn je producten altijd online bereikbaar voor je klanten. Wij helpen je graag bij het opzetten van een succesvolle webwinkel. Wij hebben daarvoor het volgende van je nodig:

 • doelstellingen
 • duidelijke categorie-indeling
 • zowel een korte als volledige productomschrijving
 • mooie productfoto’s, categoriefoto’s en sfeerfoto’s

In het CMS kun je zelf de producten beheren, kenmerken toevoegen en natuurlijk de prijskaartjes eraan hangen!

Wat heb je nodig om een succesvolle webwinkel te starten?

Je begint natuurlijk met een onderzoek naar de potentiele afnemers van jouw producten of diensten. Daarnaast breng je de concurrentie in kaart; en dat geldt dus vooral voor de concurrenten die via een webwinkel verkopen. Je webwinkel moet goed gevuld zijn. SEO-proof zijn, een responsive design hebben en last but not least de winkel moet qua gevoel, beleving en taalgebruik aansluiten bij je doelgroep!

Webwinkel door Pixel Creation

Wat zijn de voordelen van een webwinkel die je door Pixel Creation laat ontwikkelen? Wij noemen een aantal zaken die wij belangrijk vinden voor jouw online winkel:

 • professioneel modulair systeem dat schaalbaar is
 • inzicht in je doelgroep, zoekwoord analyse
 • op maat gemaakte vormgeving
 • duidelijke triggers/call to actions
 • mobile first, focus op mobielvriendelijkheid
 • betrouwbare domein en hosting
 • duidelijke SEO strategie voor een goede vindbaarheid
 • altijd up-to-date met een onderhoudscontact
 • gerichte marketing met marketing automation
 • duidelijke betaalde marketingcampagnes, SEA
 • monitoring statistieken eenvoudig inzichtelijk

Webwinkel beginnen

Wil je het rendement op je webwinkel vergroten? Start eerst met een bedrijfsplan en een gedegen marktanalyse. Ook een concurrentie onderzoek maakt deel uit van je voorbereiding. Daarna kun je het bouwen van de webwinkel aan ons overlaten. Lever ons daarvoor in ieder geval de volgende informatie aan. Een goede productomschrijving is erg belangrijk voor zowel je klanten als je vindbaarheid. Maak omschrijvingen met relevante trefwoorden. Wees hierbij zo specifiek mogelijk. Hierdoor bevorder je dat elk afzonderlijk product hoog in de zoekresultaten zal komen. De belangrijkste productgegevens voegen we als aparte kenmerken toe aan de producten. Uitgebreide informatie wekt vertrouwen. De verkoper is kennelijk een kenner en heeft passie voor het te verkopen product. Omdat je op internet het product zelf niet kunt aanraken zijn goede productfoto’s essentieel. Sfeerfoto’s zijn er natuurlijk om de bezoeker in de juiste stemming te brengen maar ook om een indruk van de maatvoering te geven. Verder is het van belang dat je zelf een iDeal rekening bij je bank aanvraagt. Ook moet er een betaalprovider gekozen worden. Al met al een heel proces waarin we je graag begeleiden.

Extra mogelijkheden

Een standaard website met een contactformulier is erg achterhaald. Er zijn zoveel meer mogelijkheden om je website tot een succes te maken. Daarom bouwen wij modules in met verschillende functies.

Meedenken en meedoen

Samen weten we meer. Wij zetten onze expertise graag in als dat gewenst is. Wij ondersteunen als het gaat om het overbrengen van je boodschap. Frisse ideeën voor optimaal resultaat!

Heb je een vraag of idee over je website?

Martin

(06) 820 047 50

martin@pixelcreation.nl

De mogelijkheden bespreken?

Samen een goede website ontwikkelen! Wij komen graag met je in gesprek over jouw idee of project. Neem contact met ons op!

Kennismaken?