theater.write(
								  
								 );
						     
						   

Werken bij

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Ben jij creatief, leergierig en op zoek naar een nieuwe uitdaging en kan jij precies wat wij zoeken? Bekijk dan nu de huidige vacatures! Staat de vacature waarnaar jij zocht er niet tussen, maar wil jij toch graag bij ons werken? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet kom jij binnenkort bij ons langs om samen alle mogelijkheden te bekijken.

Over Pixel Creation

Wij zijn een relatief klein maar ambitieus team van webdesigners en webdevelopers. Wij bouwen websites en webapplicaties. Wij ontwikkelen maatwerk systemen voor onze klanten. Wij ontwerpen drukwerk en websites en wij onderhouden en ondersteunen. Onze core business? Dat blijft het maken van websites. Wij willen de hoogste kwaliteit leveren die wij kunnen. Iedere dag vinden wij het daarom ook weer belangrijk dat wij als team leren en groeien, wij vinden persoonlijke groei erg belangrijk en helpen daarbij graag. Kortom, wij zijn een informeel en creatief webdesign bureau in Arnhem!

Werken bij Pixel Creation

Werken bij Pixel Creation betekent werken bij het leukste webdesign bureau van Arnhem. Werken in een informele omgeving waar initiatief ruimte krijgt, waar iedereen zijn eigen skills optimaal kan inzetten. Het betekent een gave ervaring waarin je veel verschillende vaardigheden ontwikkelt, kennis maakt met nieuwe systemen en mensen. Wij zijn een klein team vol talent en ambitie en gaan iedere dag enthousiast en trots aan het werk voor ons ambitieuze klanten. Wij zetten kwaliteit voorop en doen dingen op onze eigen manier. Ben jij geïnteresseerd? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Alle openstaande vacatures bij het leukste webdesign bureau van Arnhem!

Online marketeer

Is online marketing jouw passie? Maak jij goede content om onze websites nog succesvoller te maken? Wil jij werken aan het optimaliseren van de content, vindbaarheid en het uitwerken van succesvolle online campagnes?

Bekijken

Front-end Webdeveloper

Wij zijn per direct op zoek naar een Front-end Webdeveloper. Een full-time functie waarbij het ontwikkelen en onderhouden van websites voorop staat! Wil jij bij het leukste webdesign bureau van Arnhem werken?

Bekijken

Back-end Webdeveloper

Ben jij gek op PHP & MySQL, ben jij gewend om object georiƫnteerd te programmeren en ben jij op zoek naar een nieuwe ervaring? Wie weet werk jij binnenkort in ons gezellige team in Arnhem.

Bekijken

Stageplaatsen

Ben je opzoek naar een stageplaats bij ons webdesign bureau in Arnhem als vormgever of als programmeur? Wij hebben doorlopend twee HBO stageplaatsen beschikbaar. Interesse? Stuur je CV naar stage@pixelcreation.nl.