Werken bij Pixel Creation

Als team van online specialisten zijn wij elke dag met passie aan het werk om mooie bedrijven in de regio Arnhem op internet beter zichtbaar te maken en om hun website of webwinkel te optimaliseren.

Werken bij een klein, informeel webdesign bureau

Wij zijn een klein team van webdesigners, webdevelopers en online marketeers. Werken in een klein, informeel bedrijf moet daarom bij je passen. Bij ons krijg je de ruimte om je creativiteit in te zetten voor mooie opdrachtgevers. In een korte tijd leer je enorm veel en je krijgt de verantwoordelijkheid om zelf projecten in te vullen. Het is dus hard werken soms, maar we houden natuurlijk ook van gezelligheid. Dat merk je snel genoeg als je bij ons komt werken! PS. Wij zorgen voor de lunch & maken je graag in met een potje tafelvoetbal :)

Uitgedaagd worden?

Wij willen de hoogste kwaliteit leveren die wij kunnen. Iedere dag vinden wij het daarom ook weer belangrijk dat wij als team leren en groeien, wij vinden persoonlijke groei even belangrijk als plezier hebben in je werk. Uiteindelijk met als doel bedrijven in Arnhem te helpen om alles uit online te halen. Kortom, werken bij Pixel Creation betekent werken bij een een informeel en creatief webdesign bureau in Arnhem met passie voor alles wat met online te maken heeft. Wil jij meewerken aan toffe en uitdagende projecten voor de meest ambitieuze bedrijven uit de regio?

Wij werken voor 250+ ambitieuze bedrijven
Bij ons krijg je de ruimte om je creativiteit in te zetten voor mooie opdrachtgevers.
Goedenavond, ik ben Jaco

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Alles voor een betere website