theater.write(
              
             );
             
            

Wie zijn wij?

Pixel Creation heeft als missie bedrijven in de regio Arnhem onderscheidend te presenteren op het internet. Unieke ontwerpen in combinatie met schone code voor optimaal resultaat in zoekmachines. Ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven te helpen hun online business doelen te realiseren, zowel strategisch, als in tekst en beeld.

In onze visie begint dit met de juiste strategie. Een goed gesprek hierover gaat over vragen zoals: wat zijn doelstellingen van je bedrijf of organisatie? Waar zijn jullie goed in? Wie zijn de doelgroep? Vervolgens gaan we opzoek naar online en offline communcatie middelen om de boodschap van jouw bedrijf te communiceren naar de geformuleerde doelgroepen.

Pixel Creation bestaat uit creatievelingen en marketeers met uiteenlopende expertises. Kom naar ons kantoor in de Stikkerbuilding in Arnhem en ervaar hoe de combinatie van design, techniek en marketing kan bijdragen aan het succes van jouw onderneming!

Internet in je voordeel gebruiken

Pixel Creation wil zich onderscheiden door aansprekende projecten op het internet. Met passie zetten wij ons in voor onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij je optimaal van dienst zijn! Meer en meer wordt je bedrijf afhankelijk van een goede presentatie op het internet. Pixel Creation helpt je op deze ontwikkelingen in te spelen en ze in je voordeel te laten werken. Dat kan online, door middel van een digitale nieuwsbrief en met drukwerk.

Één team één doel

Als team werken wij aan jouw website. Onze webontwikkelaars en webdesigners werken nauw samen om het gewenste en resultaat te behalen. Samen met jou houden wij het einddoel voor ogen en waarborgen wij de kwaliteit. Velen gingen je al voor en hebben met ons mooie en vooruitstrevende websites gemaakt. Enkele voorbeelden vind je in ons portfolio.

Even voorstellen

Jaco

Sales- en traffic manager

Martin

Webdesigner en -developer

Ante

Administratie

Gert

Development

Dennis

Front-end Development

Nick

Marketing

Heb je een vraag of idee over je website?

Jaco

(06) 504 564 72

jaco@pixelcreation.nl

Stageplaatsen

Ben je opzoek naar een stageplaats bij ons webdesign bureau in Arnhem als vormgever of als programmeur? Wij hebben doorlopend twee HBO stageplaatsen beschikbaar. Interesse? Stuur je CV naar stage@pixelcreation.nl.