Domein en hosting
Domein en hosting

Veilige domein- en webhostingdiensten Domein en webhosting

Wij bieden betrouwbare en stabiele hosting die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormeringen. Voor websites, webwinkels of webapplicaties die wij onderhouden stellen we als voorwaarde dat de hosting bij ons wordt afgenomen. Zo kunnen we je garanderen dat je webapplicatie stabiel blijft draaien en dat de hosting veilig en betrouwbaar is.

Registratie en beheer van domeinen

Domeinen worden, afhankelijk van de extensie, beheerd door domein registratie bureaus. In Nederland is dat de SIDN. Het registreren bij het registratiebureau en beheren van je domein kun je door ons laten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat je domein niet verloopt en dat alle DNS-instellingen goed staan. De DNS-instellingen zorgen ervoor dat alle verkeer rondom je domein op de gewenste manier wordt afgewikkeld. Zo is op je domein je website zichtbaar en je mail wordt netjes in je postvak bezorgd.

Virtuele servers

Voor de webhosting maken wij gebruik van virtuele servers bij een ISO-gecertificeerde partner. Er is dus geen fysieke server op ons kantoor aanwezig maar al je data staat veilig in de cloud. En geen zorgen, we maken heel vaak back-ups en zorgen ervoor dat geen data verloren gaat!

Veilige hosting

Doelstelling van de hostingservice door Pixel Creation is dat je website een goede performance levert en goed converteert. Onze hosting is betrouwbaar en veilig.

Je kunt kiezen uit shared hosting of een eigen VPS server. Een eigen VPS server geeft ons alle mogelijkheid tot controle over de databases en de website. Je hebt dan niet te maken met invloed op je eigen website door andere websites op dezelfde server.

ICT beveiligingsrichtlijnen internet.nl

De hosting door Pixel Creation voldoet aan de algemene ICT beveiligingsrichtlijnen van Nederland en zijn terug te vinden op https://www.ncsc.nl/. Score op https://www.internet.nl is 100%.

Het gaat om onderstaande punten en de aanwezigheid van deze punten zijn te checken via internet.nl & ssllabs.com:

  • IPv6 adres voor webserver
  • HSTS header
  • Cipher-volgorde
  • X-Frame-Options
  • X-Content-Type-Options
  • Content-Security-Policy
  • Referrer-Policy

Klantenportal

Wij zijn open in wat we doen en hoe wij het inrichten. Als je dat fijn vind geven we je graag toegang tot het beheerdeel van het hostingpakket. Zo houden wij de technische regie maar je kunt zelf ook zaken als DNS-instellingen beheren. Loopt jouw webhosting al bij ons maar kun je er niet op inloggen? Vraag om toegang en we kennen je graag de nodige rechten toe zodat je zelf de instellingen naar wens kunt aanpassen.

Technische informatie webhosting

Wil je meer weten over hoe wij de hosting hebben ingericht? Of wij Plesk of DirectAdmin gebruiken? En hoe wij met subscriptions omgaan bijvoorbeeld? Neem contact op via support@pixelcreation.nl en we helpen je graag!

Prijzen domein en hosting

In onze Spelregels lees je meer over onze dienstverlening en onze scherpe tarieven!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je altijd graag!

Contact

Heb je een vraag? Neem contact op

Contact
1