Veilige domein- en webhostingdiensten Domein en webhosting

Wij bieden betrouwbare en stabiele hosting die voldoet aan de hoogste beveiligingsnormeringen. Voor websites, webwinkels of webapplicaties die wij onderhouden stellen we als voorwaarde dat de hosting bij ons wordt afgenomen. Zo kunnen we je garanderen dat je webapplicatie stabiel blijft draaien en dat de hosting veilig en betrouwbaar is.

Domeinen worden, afhankelijk van de extensie, beheerd door domein registratie bureaus. In Nederland is dat de SIDN. Het registreren bij het registratiebureau en beheren van je domein kun je door ons laten uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat je domein niet verloopt en dat alle DNS-instellingen goed staan. De DNS-instellingen zorgen ervoor dat alle verkeer rondom je domein op de gewenste manier wordt afgewikkeld. Zo is op je domein je website zichtbaar en je mail wordt netjes in je postvak bezorgd.

Voor de webhosting maken wij gebruik van virtuele servers. Er is dus geen fysieke server op ons kantoor aanwezig maar al je data staat veilig in de cloud. En geen zorgen, we maken heel vaak back-ups en zorgen ervoor dat geen data verloren gaat!

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je altijd graag!

Contact