Online strategie
Online strategie

Online strategie

Bij Pixel Creation begrijpen we dat jouw oline strategie het verschil moet maken. Daarom zijn wij erop gericht je vooruit te helpen met een sterke online strategie, gericht op het versterken van je merkidentiteit. Wij werken met een duidelijk stappenplan.

Waarom is een goede online strategie belangrijk?

Een online strategie is een plan waarin je beschrijft hoe jij jouw online doelstellingen wil bereiken. In het plan schrijf je welke online kanalen je wilt gebruiken, welke content je wilt creëren en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Pixel Creation helpt je hiermee graag. Het versterken van de online identiteit van jouw bedrijf of organisatie is het doel. Het online strategieplan is kort en bondig.

Online strategie plan

In het online strategieplan werken we altijd met vijf duidelijke stappen:

  1. Doel: Wat wil je bereiken met je online activiteiten? Wil je meer leads genereren, meer verkopen of je merkbekendheid vergroten?
  2. Doelgroep: Wie zijn je klanten? Wat zijn de behoeften en interesses van jouw klanten?
  3. Welke online kanalen? Welke online kanalen zijn geschikt om je doelgroep te bereiken? Denk aan je website, social media, e-mailmarketing en zoekmachinemarketing.
  4. Content: De teksten die je schrijft moet relevant zijn voor je doelgroep en interessant genoeg om ze te overtuigen om actie te ondernemen.
  5. Meten is weten: Meet je resultaten. Het is belangrijk om je resultaten te meten om te zien of je online strategie effectief is. Zo kun je bijsturen waar nodig.

Online succes

Een online strategie is een belangrijk hulpmiddel om jouw online succes te vergroten. Het is een pittige maar goede manier om jouw online doelstellingen te behalen. Kom je er niet helemaal uit? Kun je wel wat hulp gebruiken? Bel of mail ons dan, wij helpen je graag.

Wat zijn jouw online doelen?

Een online strategie is de basis om jouw online doelstellingen te bereiken. Een goede online strategie is daarom ook altijd het vertrekpunt bij het halen van je online doelen.

Samen doelen stellen?

Een overzicht van alleOnline strategie diensten

Wat zijn jouw online doelen?

Samen doelen stellen?

Hands-on aanpak

Een online strategie is voor ons erg belangrijk, maar in onze aanpak zijn we resultaatgericht. Uiteindelijk is het ons doel om jouw online doelen te behalen en jouw online succes te maximaliseren. Hierbij hanteren we een mix van korte en lange termijn doelen. Zo behaal je rendement, maar werk je ook naar een bepaalde visie toe.

Evaluatie en bijsturing

Een online strategie helpt ons bij het evalueren van de resultaten en bij het bijsturen van de online werkzaamheden. Wij hebben samen online doelen opgesteld en wij willen deze doelen graag bereiken. Wij richten een overzichtelijk dashboard in zodat jij real time zicht hebt op de resultaten die er geboekt worden. Meten = weten.

Wij werken voor 400+ ambitieuze bedrijven.

Meer weten? Neem contact op

Samen werken aan jouw online doelen?

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1