Online strategie
Online strategie

Online strategie

Een goede online strategie is onmisbaar nu ook jouw concurrenten het belang van internet begrijpen. Wil jij online het verschil maken en op nummer 1 staan? Dan denken wij graag met je mee over een online strategie en geven wij je eerlijk advies.

Waarom is een goede online strategie belangrijk?

Een online strategie is een plan waarin je beschrijf hoe jij jouw online doelstellingen wil bereiken. In het plan schrijf je welke online kanalen je wilt gebruiken, welke content je wilt creëren en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

In het online plan staan deze vijf stappen:

  1. Wat wil je bereiken met je online activiteiten? Wil je meer leads genereren, meer verkopen of je merkbekendheid vergroten?
  2. Wie zijn je klanten? Wat zijn de behoeften en interesses van jouw klanten?
  3. Welke online kanalen zijn geschikt om je doelgroep te bereiken? Denk aan je website, social media, e-mailmarketing en zoekmachinemarketing.
  4. De teksten die je schrijft moet relevant zijn voor je doelgroep en interessant genoeg om ze te overtuigen om actie te ondernemen.
  5. Meet je resultaten. Het is belangrijk om je resultaten te meten om te zien of je online strategie effectief is. Zo kun je bijsturen waar nodig.

Een online strategie is een belangrijk hulpmiddel om jouw online succes te vergroten. Het is een pittige maar goede manier om jouw online doelstellingen te behalen. Kom je er niet helemaal uit? Kun je wel wat hulp gebruiken? Bel of mail ons dan, wij helpen je graag.

Wat zijn jouw online doelen?

Een online strategie is de basis om jouw online doelstellingen te bereiken. Een goede online strategie is daarom ook altijd het vertrekpunt bij het halen van je online doelen.

Samen doelen stellen?

Een overzicht van alleOnline strategie diensten

Wat zijn jouw online doelen?

Samen doelen stellen?

Hands-on aanpak

Een online strategie is voor ons erg belangrijk, maar in onze aanpak zijn we resultaatgericht. Uiteindelijk is het ons doel om jouw online doelen te behalen en jouw online succes te maximaliseren. Hierbij hanteren we een mix van korte en lange termijn doelen. Zo behaal je rendement, maar werk je ook naar een bepaalde visie toe.

Evaluatie en bijsturing

Een online strategie helpt ons bij het evalueren van de resultaten en bij het bijsturen van de online werkzaamheden. Wij hebben samen online doelen opgesteld en wij willen deze doelen graag bereiken. Wij richten een overzichtelijk dashboard in zodat jij real time zicht hebt op de resultaten die er geboekt worden. Meten = weten.

Wij werken voor 400+ ambitieuze bedrijven.

Meer weten? Neem contact op

Samen werken aan jouw online doelen?

Ik help je graag verder. Neem vrijblijvend contact op of kom eens langs voor advies. Ik denk graag met je mee.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1