Case Online partner Van den Oever Wonen & Slapen

Voor Van den Oever Wonen & Slapen in Geldermalsen hebben we de website en het ERP systeem ontwikkeld. Wij zijn een webdesign bureau dat gespecialiseerd is in het creëren van unieke online ervaringen voor woonwinkels met interieuradviseurs.

Website vol met inspirerende ideeën

De website voor Van den Oever is ontworpen met als doel om bezoekers te inspireren en informeren over de nieuwste trends op het gebied van huis & interieur. Of je nu op zoek bent naar meubels, accessoires of inspirerende ideeën, op de website van Van de Oever vind je alles wat je nodig hebt om jouw droominterieur te creëren.

Hulp bij het maken van keuzes

Met ons gebruiksvriendelijke navigatiesysteem kunnen bezoekers eenvoudig door ons uitgebreide assortiment bladeren. Onze productpagina’s bieden gedetailleerde informatie, foto’s en klantbeoordelingen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Bovendien hebben we een handige zoekfunctie geïmplementeerd, zodat je snel specifieke items kunt vinden.

Geïntegreerd ERP systeem

Naast een inspirerende website hebben we ook een geïntegreerd ERP systeem ontwikkeld. Dit systeem stelt de interieuradviseurs in staat om efficiënt orders te verwerken, voorraad bij te houden en klantgegevens te beheren. Met een naadloze integratie tussen de website en het ERP systeem kunnen we de klanten van Van den Oever een soepele en probleemloze (web-)winkelervaring bieden.

Respect voor gebruiken en wensen van de klant

Bij Pixel Creation geloven we dat design en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Onze website en ERP systeem zijn volledig responsief en geoptimaliseerd voor zowel desktops als mobiele apparaten. Bij de bouw van het ERP systeem hebben we rekening gehouden met de werkprocessen van Van Den Oever. Orders werden in het verleden verplaatst in fysieke groene, rode en zwarte mappen, afhankelijk van de staat van de order. Ook in het ERP systeem hebben we nu groene, rode en zwarte mappen gebruikt. Voor de mensen van Van den Oever waren deze ingebouwde functionaliteiten direct duidelijk!

Online partner Een website die inspireert

Oever Wonen & Slapen is dé woonwinkel voor liefhebbers van meubels en interieur. Wij zijn trots om de online partner te zijn van Van De Oever Wonen. Wij hebben niet alleen een prachtige website ontworpen en ontwikkeld die helemaal past bij de stijl en sfeer van Oever Wonen, maar wij helpen ook bij het maken van de content die de website tot leven brengt. Daarnaast hebben wij een ERP systeem ontwikkeld dat de bedrijfsprocessen van Oever Wonen optimaliseert. Zo kunnen zij zich volledig richten op hun klanten en hun passie voor wonen.

Website ontwerp & ontwikkeling

We zijn dit project begonnen met het creëren van een mooi, nieuw ontwerp voor de website. Bij het ontwerp van de website is rekening gehouden met uitbreiding. De website is dan ook opgebouwd uit verschillende content-blokken, die het makkelijk maken om nieuwe pagina’s toe te voegen. Bij het ontwerp hebben we rekening gehouden met de manier waarop de bezoekers door de website heen navigeren om zo de beste gebruiksvriendelijkheid te realiseren. Daarnaast hebben we een XML-koppeling toegevoegd om de producten van Henders & Hazel en Xooon te laten zien. Bezoekers van de website krijgen hierdoor een uitgebreid assortiment meubels te zien.

Contentcreatie

Naast het ontwikkelen van de website richten we ons actief op het schrijven van de content. We verbeteren de content op de diverse pagina’s om bijvoorbeeld specifieke zoekwoorden terug te laten komen. Daarnaast schrijven we regelmatig blogs over uiteenlopende onderwerpen, zoals nieuwe meubels en actuele prijsacties. We werken hierbij nauw samen met de seo-partner van Van den Oever.

Totaal oplossing voor bedrijfsprocessen

Voor dit project hebben we ook een ERP-applicatie ontwikkeld die alle bedrijfsprocessen van Oever wonen samenbrengt. De applicatie regelt alles van offerte tot klantenservice en werkt samen met SnelStart voor de facturatie en betalingen. Zo heeft Van Den Oever altijd een actueel overzicht van de financiële situatie en kan het zich volledig richten op hun klanten.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1