Case Website met subwebsites op maat voor DAGnl

DAGnl is een ingenieursbureau met veel verschillende werkmaatschappijen. De werkmaatschappijen bieden elk hun eigen unieke expertise aan. De corporate website van DAGnl laat zien welke werkmaatschappijen onder DAGnl vallen. Elke bedrijf dat onder de DAGnl groep valt heeft ook een eigen website. Voor deze bedrijven hebben we een andere template ontwikkeld dan voor de groep. Potentiële klanten van DAGnl vinden nu gemakkelijk hun weg.

Wie is DAGnl? DAGnl: het ingenieursbureau dat de openbare ruimte vormgeeft

DAGnl is een multidisciplinair ingenieursbureau dat zich specialiseert in projecten in de openbare ruimte. Ze bieden advies, ontwerp, onderzoek en toezicht aan op verschillende gebieden, zoals infrastructuur, milieu, water en landschap. Hun doel is om een prettige, veilige en duurzame leefomgeving te creëren.

Onze opdracht

Om hun online zichtbaarheid en klantenkring te vergroten, hebben ze ons gevraagd om een hoofdwebsite en twaalf subwebsites te ontwikkelen. Elke subwebsite heeft een eigen domeinnaam, logo en inhoud die past bij de specifieke expertise van DAGnl. Zo kunnen ze hun diensten op een professionele en aantrekkelijke manier presenteren en hun vindbaarheid optimaliseren.

Hoofdwebsite ontwerp

We hebben de websites ontwikkeld in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, die ons hun voorkeuren voor de kleuren, de vormen, de lettertypes en de sfeer heeft doorgegeven. Op basis daarvan hebben wij een unieke template ontworpen dat de hoofdwebsite een professionele en aantrekkelijke uitstraling geeft.

Subwebsites ontwikkeling

Voor de subwebsites hebben we een template ontwikkeld dat we makkelijk konden aanpassen qua kleur en lettertype. Het template sluit goed aan bij de hoofdwebsite, maar geeft ook elke subwebsite een eigen identiteit. Daarnaast hebben we de websites geoptimaliseerd voor verschillende apparaten en browsers, zodat ze altijd goed functioneren en er goed uitzien.

Cases Trots op ons werk

1