Case Een nieuwe website voor Katja Diroen

Katja Diroen is een fotograaf waar wij al langere tijd mee samenwerken. Zij fotografeert vrouwen op een eigen en unieke manier. De vrouw op de foto komt op een mooie en respectvolle wijze in beeld. Als vrouw sta je ‘in je kracht’ op de gevoelige plaat. Door de website van Katja Diroen een geheel eigen en unieke vormgeving mee te geven hebben we samen iets moois opgezet!

Over de opdrachtgever Katja Diroen: de fotograaf die vrouwen in beeld brengt

Katja Diroen is een fotograaf die zich richt op het fotograferen van vrouwen. Ze wil met haar foto’s de schoonheid en kracht van vrouwen laten zien. Wij zijn trots om de website van Katja Diroen te hebben mogen ontwikkelen.

Website ontwerp & ontwikkeling

Katja Diroen is een professionele fotografe die zich richt op portretten van vrouwen. Ze had een duidelijk idee van hoe ze haar website wilde hebben, en had daarom een lijst gemaakt met al haar wensen voor de website, zoals de kleuren, de indeling, de functionaliteiten en de sfeer. Wij zijn vervolgens met haar in gesprek gegaan om haar wensen te vertalen naar een website die haar werk optimaal presenteert en nieuwe klanten aantrekt.

We zijn dit project dan ook begonnen met het creëren van een geheel eigen template gebaseerd op haar wensen en eisen. Bij het ontwerp van de website hebben we rekening gehouden met de doelgroep van Katja: vrouwen die zichzelf willen laten zien zoals ze zijn. De website heeft daarom een warme, vrouwelijke en uitnodigende uitstraling.

Domein & Hosting

Wij zijn erg blij dat we naast het ontwikkelen van een responsive en gebruiksvriendelijke website voor Katja Diroen, ook de hosting en domeinen voor haar website mogen regelen. Dit betekent dat we haar website kunnen hosten op een betrouwbare en veilige server. Zo kunnen we ervoor zorgen dat haar website altijd online en bereikbaar is voor haar potentiële klanten.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1