Case Online oplossing voor Inovum

Twee websites voor Inovum met vacatureportal en koppeling met recruitmentsysteem.

Twee websites voor Inovum online succes voor inovum

Pixel Creation wordt steeds vaker gevonden door bedrijven buiten Gelderland, waaronder Inovum. Inovum is een zorgorganisatie die eigen regie hoog in het vaandel heeft staan. Met vestigingen in Hilversum en Wijdemeren bieden zij zorg op maat aan hun cliënten. Voor Inovum hebben wij twee moderne websites ontwikkeld: een standaard website en een werkenbij website met een vacatureportal die potentiële medewerkers en vacatures aan elkaar koppelt.

website en vacatureportal

Inovum biedt zorg op maat aan zijn bewoners in Hilversum en Wijdemeren. Om hun online aanwezigheid en werving te verbeteren, hebben we voor hen twee WordPress websites ontworpen en gebouwd: een standaard website die informatie geeft over hun zorgaanbod en locaties, en een werkenbij website die potentiële medewerkers en vacatures aan elkaar koppelt.

Koppeling en hosting

Voor de werkenbij website hebben we een koppeling gemaakt met het recruitment systeem waar Inovum gebruik van maakt. Deze koppeling zorgt ervoor dat de vacatures automatisch worden gesynchroniseerd met de website. Daarnaast verzorgen we ook de hosting van beide websites, zodat ze altijd optimaal presteren en up-to-date zijn.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1