Case Website op maat en drukwerk voor Osteoplus

Een website die de voordelen van osteopathie en orthomoleculaire therapie laat zien en nieuwe klanten informeert en overhaalt tot het maken van een afspraak.

Over de opdrachtgever Osteoplus: de praktijk die mensen helpt vrij te bewegen

Zes jaar geleden benaderden Linda en Guido van Osteoplus ons met de vraag om een volledig nieuwe website te ontwikkelen, inclusief bijpassend drukwerk. Osteoplus is een praktijk die osteopathie en orthomoleculaire therapie combineert. Ze willen met hun behandelingen de oorzaak van klachten aanpakken en de vitaliteit en gezondheid van mensen verbeteren.

Website ontwerp & ontwikkeling

Linda en Guido hadden vooraf al een duidelijk idee van hoe het logo eruit moest zien en ze hadden zelf al een ontwerp gemaakt. Wij hebben dit ontwerp vervolgens de finishing touch gegeven door het te verfijnen. Daarnaast hebben wij een huisstijl ontwikkeld die bij het logo past. We hebben daarbij rekening gehouden met de kleuren, de vormen, de lettertypes en de sfeer die de opdrachtgever wilde uitstralen. Op basis daarvan hebben wij een eigentijds template ontworpen dat de website van de opdrachtgever een professionele en aantrekkelijke uitstraling geeft.

Drukwerk

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van de website hebben we ook het raam- en drukwerk voor Osteoplus verzorgd. We hebben gezorgd voor prachtige raamstickers die de aandacht trekken en duidelijk de praktijknaam en diensten communiceren. Daarnaast hebben we visitekaartjes en enveloppen ontworpen en gedrukt die consistent zijn met de huisstijl van de website. Op deze manier zorgen we voor een professionele en herkenbare uitstraling, zowel online als offline.

Domein en Hosting

Wij zijn erg blij dat we, naast het ontwikkelen van een responsieve en gebruiksvriendelijke website voor Osteoplus, ook de hosting en domeinen voor hun website mogen regelen. Dit betekent dat we hun website kunnen hosten op een betrouwbare en veilige server. Zo kunnen we ervoor zorgen dat hun website altijd online en bereikbaar is voor hun potentiële klanten.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1