Case FNZ Kaas

Voor FNZ Kaas hebben wij een nieuwe webwinkel ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast helpen wij ze met het verhogen van het aantal bezoekers en het aantal conversies.

Succesvolle webwinkel voor FNZ met POS

FNZ Kaas is al ruim 100 jaar een begrip onder melkveehouders door heel Nederland. Maar, de heerlijke kwaliteitskazen kun jij nu ook kopen via hun nieuwe webwinkel. Wij hebben een nieuwe webwinkel ontworpen en ontwikkeld voor FNZ Kaas en helpen ze nu met het realiseren van online groei middels verschillende online marketing activiteiten.

Vraag van de klant

FNZ Kaas kwam naar ons met de vraag om een webwinkel te ontwikkelen waar zij hun heerlijke kazen ook online kunnen verkopen. Tot nu toe reden vier verkopers altijd vaste routes door het land en verkochten zij hun kwaliteitskazen aan een vaste kring van boeren. Maar daar wilden zij graag verandering in aanbrengen. Hun kazen zijn te lekker om ze niet te delen met de rest van Nederland.

Aanpak

Vanaf het moment dat FNZ Kaas contact met ons opnam hebben wij vol enthousiasme met ze meegedacht over het ontwikkelen van een webwinkel die ook écht succes oplevert.

Wij zijn begonnen met een nieuw ontwerp. Nadat FNZ Kaas tevreden was met het ontwerp hebben wij deze omgezet naar een werkende front-end. De back-end hebben wij ontwikkeld op basis van WordPress met WooCommerce en hebben wij vervolgens stap voor stap gekoppeld aan de front-end. Tijdens het hele proces hebben wij nauw contact gehad met FNZ Kaas omdat wij de belangrijkste keuzes graag samen maakten.

Nu wij de website hebben live gezet en de opdrachtgever helemaal tevreden is blijven we FNZ Kaas helpen met het verhogen van het aantal bezoekers en conversies d.m.v. online marketing.

Cases Trots op ons werk

Ook jouw ideeën realiseren?

Is jouw organisatie toe aan een (nieuwe) website? Laat je gegevens achter en ik neem graag contact met je op.

Jaco
  • Jaco
  • Director
1