Case Website en boekingssysteem voor Livingstone

Stichting Livingstone heeft voor Pixel Creation gekozen als digital agency voor het ontwikkelen van website en boekingssysteem. Met het boekingssysteem kunnen groepen een ‘werkvakantie’ boeken. Het is een uitgebreid systeem waarin met veel zaken rekening is gehouden. Het hele proces van het aanvragen van de reis en het regelen van de reisverzekering is geautomatiseerd.

Ook externe partijen maken gebruik van dit systeem. Klanten van Livingstone die gebruik maken van de boekingsmodule zijn goede doelen organisaties die groepsreizen organiseren naar verre landen. Stel Artsen Zonder Grenzen wil met een groep van 30 jongeren een schoolproject in Uganda opzetten, dan kan dit via het geautomatiseerde boekingssysteem van Stichting Livingstone.

Wie is Livingstone? Samen wordt er gewerkt aan een project om verbinding, eenheid en een mooie wereld te kunnen creëren

Livingstone is een organisatie die jongeren de gelegenheid biedt om op avondtuur te gaan in het buitenland en kennis te laten maken met andere culturen. Dit wordt gedaan door werkvakanties om armoede, onrecht of verdriet te laten zien. Er wordt gezorgd voor oprechte betrokkenheid en gelijkwaardig contact. Daarnaast zijn er ook crowdfunding acties om geld op te halen om iets moois te kunnen gaan betekenen voor de wereld.

Systeembeheer

Om de website van Livingstone zo goed mogelijk te laten werken is er een systeem gebouwd. Dit systeem zorgt er voor dat crowdfunding acties goed werken en betalingen doorgevoerd kunnen worden.

Cases Trots op ons werk

1